Kevättä ilmassa…

keskiviikko 07. helmikuu 2007

Oikeastaan oli ainakin sata astetta pakkasta päivällä, kun kiertelin kaupungilla. Kaupat on kuitenkin jo täynnä ihania kevätvaatteita ja joka vuosi heti, kun talvialen viimeiset loppurysäykset on siivottu pois jaloista, alkaa tuntua, että kevät on lähellä.

H&M:ltä löysin tosi kivan valkoisen laukun (kuvassa…). Laukku trendikkäästi iso – sinne mahtuu luentomappi, ylimääräinen villatakki (en tajua, miten Tukholman yliopiston luentosaleissa on niin mielettömän kylmä) ja vesipullo sekä kaikkea muuta elintärkeää. Sopii erinomaisesti kevään mustavalkoiseen lookiin, valkoisen kauluspaidan, trenssin, mustan hameen ja ballerinakenkien kaveriksi!

Ostin muuten ihanat lakeri-ballerinat, mustat, Rizzon alennusmyynnistä. Hetken kyllä mietiskelin, että kannattako niihin vielä satsata vai joko ballerina-trendi on menossa ohi. Mutta tammikuussa Pariisissa käydessäni ainakin Coletten vaatteista suuri osa oli esillä mustien, valkoisten tai hopeisten Repetton balettitossujen kanssa. Loput oli asustettu ihanilla korokepohjasandaaleilla ja -remmikengillä – väriskaala oli sama. Eli ainakin kevään 50’s tyylin kanssa ballerinat (puuvillamekot ja caprit, kapea hame) on paikallaan, mutta miksei ne kävisi ihan hyvin käärittyjen shortsien ja superminin mekonkin kanssa – varsinkin, jos sattuu omistamaan kilometrin pituiset sääret, joita ei platformeilla tarvitse pidentää… Muuten viiskytluvun tyyli voi olla hiukan hankala toteuttaa tyylikkäästi käytännössä. Itse ainakin ajattelin pysyä mustassa, valkoisessa ja harmaan eri sävyissä – tarkoitus ei ole kuitenkaan näyttää siltä, että fiftari-harrastus on jäänyt pahasti päälle.

Halulistan ykkösenä on tällä hetkellä kuitenkin (ballerinakelejä odotellessa…) Tigerin aivan ihana jäänharmaa haalari!! Etsin vielä kuvan tänne, mutta nyt mun pitää alkaa kirjoittaa tämän momentin esseetä…

See ya!


Comments are closed.