Stockholm Fashion Week

torstai 09. elokuu 2007

Ensi viikolla on Stockholm Fashion Week – niinkuin olen tainnut jo jonkin kerran mainitakin… :) En voi mitään sille, että tulee jankutettua – olen niin innoissani, kun onnistuin saamaan kutsuja vaikka mihin mahtaviin näytöksiin!! Ihan kaikkiin ei tietenkään pystykykene, mutta varmistunut on ainakin:

 • Ida Sjöstedt
 • Stylein
 • Dagmar
 • Carin Wester
 • Hunkydory
 • Cheap Monday (onnistuin saamaan kutsun myös CM:n jatkobileisiin – vähänkö kivaa!!)

Lisäksi pari nuorta suunnittelijaa on lähettänyt kutsun samoin kuin Cheap Monday -porukan syksyllä lanseerattava QONIAK.

Viikko alkaa sunnuntai-iltana Kulturhusetissa järjestettävällä UngDesign näytöksellä. Raportoin tietenkin täällä kaikesta mahdollisesta niin paljon kuin vain ehdin, joten stay tuned…


4 Responses to “Stockholm Fashion Week”

 1. Hanna sanoo:

  Kyllä muillekin nuo kutsut kelpaisivat :)

 2. Minttu sanoo:

  Hanna: olen tosi iloinen, että olen saanut niin paljon kutsuja, vaikka monet varoittelivat etukäteen, että näytöksiin on tosi vaikea päästä sisään. Nämä minun kutsuni ovat tietenkin sinne ”karvalakkiosastoon”, mikä tietää seisomapaikkaa useimmissa näytöksissä. Eturivin nimetyt paikat houkuttelevine goodie-bageineen ovat vielä todella kaukana. Ihan mahtavaa kuitenkin päästä mukaan tunnelmaan, näkemään ja muutenkin aistimaan muotibisneksen fiiliksiä ihan paikanpäällä eikä vain lehtijuttujen tai nettisivujen välityksellä!

 3. Jasmin sanoo:

  Mä näen tässä sun blogissas jotenkin mun tulevaisuuden,itsekkin aion muuttaa ruotsiin aikuisena ja ruveta opiskelemaan sielä muoti-alaa.kuukauden päästä tulen perheeni kanssa tukholmaan ja oon kuullut siitä MQ-kaupasta,jos oot sielä käynyt niin onko hyvä kauppa ja kannattaako käydä? koska ollaan vain pari päivää niin ei kaikkea kerkeä kiertämään :(
  Mutta suositteleppa jotain kauppaa sieltä tukholmasta! :)
  Tää sun blogi on aivan mahtava ja on aina pakko tarkistaa joka päivä olisko lisää kirjoituksia tullut,kommentteja ennemmin en ole tajunnut jättää kun en oo ymmärtänyt että muutkin saa jättää kommentteja bloggeriin kun vain rekisteröityneen :D

 4. Minttu sanoo:

  Jasmin: Tosi kiva, kun kommentoit! Tukholma on kyllä ihan mahtava muotikaupunki ja varsinkin viimevuosina ruotsalaisella designilla on mennyt tosi hyvin ja se näkyy yleisessä fiiliksessä.

  MQ on ihan ok kauppa – tai niillä on oikeastaan aika monta putiikkia ympäri kaupunkia. Itse en siellä kovin usein käy, koska tuntuu, että siellä on vain ”kalliita” merkkejä ja sisäänostajat ovat aika konservatiivisia – eli mitään kovin hauskaa sieltä ei yleensä löydy…

  Jos ehdit käymään vain yhdessä paikassa suosittelen ehdottomasti NK:ta. Sieltä löytyy kaikki ruotsalaiset hyvät merkit Nordiska Designers -osastolta ja heidän farkkuosasto on tutustumisen arvoinen. Jos olet tulossa myöhemmin syksyllä kannattaa tsekata uudistunut PUB, koska siitä on tulossa ainakin huhujen mukaan tosi mieletön muotitavaratalo – mutta toistaiseksi se on siis vielä remontissa.

  Edullisempaa valikoimaa löytyy Drottningataning SOUK-ostoskeskuksesta. Siellä on suht iso TopShop yläkerrassa, välikerroksessa mm. ruotsalainen Svea ja alakerrassa Oasis (kaikki kolme suosikkejani eikä ihan älyttömän kalliita).

  JOs ehdit shoppailemaan vähän pidempään, kannattaa suunnistaa Götgatsbackenille, mistä olenkin jankuttanut jo vaikka kuinka paljon. Siellä on vierivieressä kaikkia hauskoja putiikkeja.

  Keskustasta (t-centralen) pääsee helposti Götgatanille t-banalla. Jää pois Slussenilla ja seuraa ”Götgatan”-exit -kylttejä ja olet suoraan paikanpäällä!