Fashion ROCKS!

Friday 12. June 2009

Synergin mellan mode och musik är tydligare än någonsin tidigare sedan Fashion Rocks startade år 2003, säger Matthew Pollock, VD, Media Rocks Group. Varje år blir relationen mellan de här två allt starkare…

Likilegendaarinen Fashion Rocks -tapahtuma saapuu Tukholmaan! 25. ja 26. kesäkuuta Bernsin valtaa Pohjoismaisen muodin tähdet ja elävä musiikki. Fashion Rocks -catwalkilla on mukana mm. Tiia Vanhapio ja IvanaHelsinki sekä iso liuta eturivin suunnittelijoita muista maista (Dagmar esmes!). Musiikista vastaa Florence Valentin, Sonjagon, Niclas Dellham, Moto Boy, Veronica Maggio, Lydia Lunch, September ja The Skull Defects.

Liput tilaisuuteen maksavat noin 45 euroa ja osa tuotosta menee hyväntekeväisyyteen.


2 Responses to “Fashion ROCKS!”

  1. Riite says:

    LYDIA LUNCH?! Herranen aika! Harmi ettei muuten kyseinen tapahtuma juurikaan kiinnosta.

  2. Minttu says:

    Riite: Mun mielestäni tuo on kyllä ihan hitti konsepti… :)