Indiedays

Monday 04. January 2010

Image Hosted by ImageShack.us

Bloggaus jatkuu teknisten ongelmien vuoksi vielä hiukan harvakseltaan. Rakas Go 4 it vol. 2 -blogini on siirtymässä jatkossa 19 muun huippukivan blogin kanssa osaksi indiedays -yhteisöä. Jänskää ja hauskaa on ja niinkuin muuttohommissa yleensäkin – kaikki ei mene ihan aikataulujen ja suunnitelmien mukaisesti.

Jatkossa Go 4 it vol. 2 -blogi löytyy osoitteesta http://go4itvol2.indiedays.com/. Tänne bloggeriin tulevien pitäisi ohjautua automaattisesti tuohon uuteen osoitteeseen ja blogilistat sun muut toimivat kuten ennenkin.

Tiedän, että kommenttiboksissa on muutama vastausta odotteleva kysymys, mutta vastailen vasta tuolla uuden osoitteen puolella!


Kirjoittanut Minttu KLO 14:03 1 kommentti


Muissa blogeissa aiheesta:

 

One Response to “Indiedays”

  1. Anonymous says:

    minkä verran indiedays maksaa teille bloggaajille? viikko/kuukausipalkkaa, postausten määrän mukaan, piilomainonnan mukaan?