Celebrity-vetimiä myynnissä Tukholmassa!

keskiviikko 16. marraskuu 2011

Tässä loistava 2nd hand -shoppailuvinkki viikonloppuna Tukholmassa liikuskeleville!

Lukuisien musiikkivideoiden, mainoskuvausten, filmien etc. stailauksesta vuosikausia vastannut MovieMall myy ainutlaatuisen kokoelman kuvauksissa käytettyjä vaatteita ja asusteita. Tarjolla on mm. 400 hääpukua, 1000 paria kenkiä, koruja, aurinkolaseja, laukkuja – yhteensä 75 000 kpl kaikenlaista kivaa odottaa löytäjäänsä!

Nyt on siis loistava tilaisuus hankkia edullisesti huippukuntoisia 2nd hand vetimiä. Useimpia vaatteita on käytetty kuvauksissa vain kerran tai kaksi. Pääasiassa tarjolla on ns. ”tavallisia vaatteita”, joita eri statistit ovat käyttäneet, mutta mukana on myös paljon huikeita erikoisjuttuja, joita on pitänyt artistit, kuten Nina Persson, Titiyo, Carola.

Osa VintageMall -nimellä kulkevan pop-up putiikin tuotoista menee Stadmissionin kautta hyväntekeväisyyten, kodittomien lasten hyväksi. Eli kaupanpäälle saa shoppailusta vielä hyvän mielen!

  • Mitä: VintageMall
  • Milloin:  to 17.11. klo 11 – 20, pe 18.11. klo 8 – 20, la 19.11. klo 9 – 18 ja su 20.11. klo 9 – 18
  • Missä: Tvålpalatset, Drottningatan 81, Tukholma


Comments are closed.