Marni at H&M

tiistai 07. helmikuu 2012

Oih! Ensimmäiset filmit Marnin H&M-mallistosta saa ihon kananlihalle! Kaikki videoilla vilahtelevat vaatteet ovat aivan hillittömän ihania (mun on niin Pakko Saada tuo koko mallisto!!). Sen lisäksi ohjaajana toimii ehkä maailman coolein Sofia Coppola! Filmin kuvauspaikka Marrakech ja päätähti Imogen Poots täydentävät kokonaisuuden. Ah!


Onhan se vähän noloa diggailla kovasti jotain mainosfilmiä… Mutta kyllä hyvä mainos huonon leffan voittaa. Ja toisaalta monet elokuvan nimellä kulkevat Hollywood-pätkät ovat niin täynnä product placementiä ja muuta mainontaa, että käyvät ihan hyvin ylipitkästä mainoksesta. Ja niiden katsomisesta ihmiset ovat valmiita maksamaan!

Marnin henkkamaukkamallisto on siis tulossa putiikkeihin 8.3. arvoisensa mainosfilmin saattelemana!

 


6 Responses to “Marni at H&M”

 1. ruu sanoo:

  Olen sitä mieltä ettei mainosten fiilistely nykyään ole lainkaan noloa; niistä kun tehdään niin hienoja! Esim. nämä mallistomainokset ja eilen tuli katseltua superbowl mainokset läpi, ihan mainosten itsensä takia.

  Mainoksiin panostetaan aivan tajuttomasti ja hienoimmathan leviävät yhteisöpalveluissa paljon jotain yksittäistä tvkanavaa tms laajemmalle.

  • Minttu Minttu sanoo:

   ruu, ihan totta! Ja kun mainoksen on ohjannut itse Sofia Coppola, on kysymys lähes lyhytelokuvasta, vaikka markkinointitarkoituksiin olisi tarkoitettukin. :)

 2. sirkku sanoo:

  Tuo mainos kävisi ihan Roxy Musicin videosta. Ferry vaan heilumaan jonnekin sivummalle…

 3. Nimetön sanoo:

  Tykkäisin noista liehuvista mekoista, mutta niissä melkein kaikissa näkyy (myös topeissa) olevan itselle se epäedullisin leikkaus. :( Tuollaiset olkapäät paljaaksi jättävä ja ylös kurkun kohdalta nouseva etumus, eivät vaan kertakaikkiaan sovi harteikkaalle, isorintaisella ja lyhyt/paksu kaulaiselle naiselle. :( Sniff.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Anonymous, mulla on kanssa aika leveät hartiat, mutta toivon, että mekot sopivat silti… Ja tykkään myös hurjasti noista kepeistä jakkupuvuista. Ihanat printit!