Minttu testaa: Max Factor Glossfinity

lauantai 18. helmikuu 2012

Tukholman muotiviikoilta sain mukaani testattavaksi Max Factorin Glossfinity-uutuuslakan. Tuote ei taida olla vielä ainakaan Suomen markkinoilla, koska en löytänyt sitä Max Factorin verkkosivuilta. Pressitiedotteen mukaan kynsilakan pitäisi pysyä kiiltävänä ja hyvänä peräti seitsemän päivää.

Päätin tehdä oikein kunnon testin ja dokumentoida kynsilakan elämän joka päivä seitsemän päivän ajan. Testisävynä aivan täydellinen superherkkuoranssi sunset orange.

Lauantai

Heti kynsien lakkauksen jälkeen viime lauantaina. (kiva kynsilakkatahra peukalossa ja epätoivoinen yritys piilotella sitä kynsilakkapullokorkin taakse). Lakka on jonkinverran tavallista paksumpaa, mikä aiheuttaa lakkausvaiheessa hiukan ongelmia. Toisaalta se ei ole niin paksua, että yksi kerros riittäisi – ainakaan, jos haluaa syvän intensiivisen värin. Kaksi kerrosta taas tekee lakkakerroksesta sen verran paksun, että kuivuminen kestää uudelle lakalle aika suhteettoman kauan.

Mutta plussaa kauniista kiiltävästä lopputuloksesta, syvästä väristä ja jotenkin joustavan oloisesta tunteesta kynsillä.

 Sunnuntai

Meillä tiskataan käsin. Eli lakkaus joutui heti toisena päivänä todelliseen testiin. Pesen aina viinilasit viimeisenä ja kuvasta näkee ehkä, että väri on kulunut vain aavistuksen kynnen kärjistä.

 

Maanantai

Lakkausta koetteli tavallinen toimistopäivä ja boxing illalla. Väri on kulunut lähinnä kynnen kärjistä. Vasemmasta keskisormesta lohkesi (liuskottui) pieni pala kynttä, eli lokonen värissä johtuu tästä eikä itse kynsilakan lohkeamisesta.

 

Tiistai

Tiistaina pötköttelin mahataudissa kotona ja lähinnä datailin. Ei kovin raskasta kynsille, eikä myöskään mitään suurempia muutoksia raportoitavana.

 

Keskiviikko

Edelleen sairaspäivä kotosalla. Lakan lohkeilu kynsien kärjissä jo aivan selvästi havaittavaa.

Torstai

Tiskauspäivä jälleen – ja sen kyllä huomaa. Lakkaus alkaa olla jo aika ruotosessa kunnossa. Lisäksi Mintun olisi näköjään selkeästi syytä hankkia laadukas ravitseva kynsinauhavoide…

Perjantai

Tilanne muuten melkein sama kuin edellisenä päivänä, mutta nyt alkaa jo selkeästi häiritä kynsien kasvamisesta aiheutuneet vaaleat raidat kynnen tyvessä.

 

Lauantai

Seitsemäs päivä samojen kynsilakkojen kanssa. Eihän noita kynsiä nyt enää mitenkään voi siisteiksi kutsua, mutta aika hämmästyttävän kiiltävänä väri on kuitenkin pysynyt. Aika monien lakkojen kohdalla kun tuntuu, että vaikka lakkaus sinänsä pysyisi siistinä, kiilto sammuu jo yhden päivän jälkeen. Myös kesto on mielestäni ihan luokkaa ”erinomainen”. Voisin kuvitella, että jos en tiskaisi käsin, lakkaus olisi pysynyt huomattavasti siistimpänä koko viikon. Toisaalta väri on sen verran paksua, että kerran lohkeillutta lakkausta sillä tuskin pystyy siististi paikkailemaan.

Jokatapauksessa vaikuttaa Max Factorin uutuuslakka erinomaiselta tulokkaalta hintaluokassaan. Pienistä puutteistaan huolimatta. :)

 


4 Responses to “Minttu testaa: Max Factor Glossfinity”

 1. Kati sanoo:

  Heips, kivoja nuo testaus postaukset, joskus niiden avulla löytää jotain kivaa itsellekin. Mä tosin olen vannoutunut OPI lakkojen käyttäjä;)

  Kivaa sunnuntaita<3
  meillä vähämmän kiva myrsyky=lumi lentää…

  • Minttu Minttu sanoo:

   No meillä on täällä kans aika myrsky… Tosin vesi-sellainen. :) Taidan silti lähteä tekemään pienen lenkin. Mutta kynsilakoista – olen itsekin ollut vannoutunut OPIn ja Essien käyttäjä. Tuo Max Factor on mielestäni niihin verrattuna ihan ookoo – ei missään tapauksessa parempi, mutta ihan hyvä vaihtoehto, jos etsii vähän edullisempaa lakkaa.

 2. Nimetön sanoo:

  Hei vaan.. sain joululahjaksi eraasta kempparista jossa asioin, kauniin pitsisen peltirasian,satiinirusetilla, jonka sisalta loytyi Max Factorin kaksi kynsilakkapulloa, kajal ja ripsivari.. lakan varit ovat punainen ja kaunis taman kevaan beige jota heti kokeilin.. ja tulos oli aivan yllattava.(Olen kahlannut kaikenhintaiset ja merkkisetlakat)
  Pidan huolitelluista kynsista ja on lakkoja joissa kuluminen nakyy jo seuraavana paivana ja turhauttaa jokatoinen paiva aloittaa taas alusta. SIIS lakka oli todellakin kestava. Tahan saakka suosikkini OPI sai kilpailijan.. onpa nyt kaksi merkkia etsia juuri SE vari jota kaipaa. (ja teen kaikki kotityot ilman hanskoja”
  On loistavaa etta taalta saa vinkkeja mita kannattaa kokeilla.. Kiitos Minttu :-) ps. en saanut sita lahjaa Suomesta, siella ei juurikaan saa tavallinen kuluttaja pienia kokeilupakkauksia, mista lie johtuu…

  • Minttu Minttu sanoo:

   Olen aivan samaa mieltä, että juuri mikään ei ole niin turhauttavaa kuin yhdessä päivässä kulahtavat kynsilakat! Tämä uusi Max Factor on ihan pätevä kalliimpien merkkien rinnalle. Tosin tuskin tulen kokonaan luopumaan OPI ja Essie -addiktiostani. :)