Väri-inspiraatiota

perjantai 24. helmikuu 2012

Olen erittäin hyvin tietoinen, että kirkkaat väri-blockit ja neon-väriset asusteet ovat olleet kuumintahottia jo ainakin viime kevätsesongilta lähtien. Tähän asti olen sivuuttanut koko villityksen tuumien, että ihan kiva ja kaunista katsella, mutta ei todellakaan mitään minulle. Ne harvat vähän värikkäämmät vaatteet, joita olen garderobiini hankkinut, on jäänyt erittäin marginaaliselle käytölle.

En nyt sitten tiedä onko tämä pari päivää jatkunut täydellisen oloinen kevätkeli (kyllä, luitte oikein! Täällä on ollut lähemmäs kymmenen astetta lämmintä ja mieletön auringonpaiste nyt pari viime päivää…) pehmittänyt pääni, mutta bongattuani New Yorkin muotiviikon katumuotikuvista ihanan viheriäiset housut yhdistettynä sitruunankeltaiseen paitaan, en ole saanut värejä pois verkkokalvoiltani.

 Jutun juju on selkeästi överivärikkyyden ja neutraalien värien yhdistelmässä. Beige skarppi jakku ja taivaalliset nudet maryjanet raamittavat ärtsyt värit yllättävänkin rauhalliseksi kokonaisuudeksi. En usko, että ryntään kauppaan hankkimaan juuri kuvan kaltaisia värejä – niin herkulliset kuin nuo prässivekilliset myrkynvihreät housut ovatkin. Sen sijaan aion häpeilemättä kopioida idean ja kaivella kaappini perukoilta sinne piilotetut räiskyvärit ja himmata kokonaisuuden hillityillä hiekan sävyillä.


4 Responses to “Väri-inspiraatiota”

 1. Ruusu sanoo:

  Vihreän sävy on minttu, eikä myrkky! Ja housut ovat upeat, juuri sellaiset jotka itse haluaisin tänä keväänä päälleni pukea! IIK–ihanaa!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Okidoki! Mun väriskaalassa minttu on haaleampi ja jäätelöisempi väri, mutta sehän on vähän mielipidekysymys, miten eri värit mielletään. :)

 2. Janna sanoo:

  Upea esimerkki värien käytöstä! Minäkin voisin kehitellä jotain samantapaista :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Eikö olekin! Pelkät kirkkaat värit ovat keskenään aika vaikea juttu, vaikka miten olisi trendikästä… :)