Stylein Compression Top

lauantai 25. helmikuu 2012

Eilisellä visiitillä Styleinin showroomille tuli tosiaan tehtyä yksi pieni hankinta. Tämän kevään mallikappaletangosta löytyi aivan mielettömän hieno printtitoppi, jonka malli, väri, materiaali ja koko kokonaisuus oli niin Minttu, että en mitenkään voinut jättää sitä sinne…

Compression Top on keijukaisen keveää silkkiä. Pyöristetty helma on takaa aavistuksen pidempi, 3/4 -pituiset hihat päättyvät juuri oikeaan kohtaan paljastaen sensuellisti ranteet. Laakeahko pääntie antaa Mintun kisun vilkkua niskasta.

Nyt tästä lähtien aion liihotella vesivärimaalattuna keijukaisena oli tilaisuus mikä hyvänsä!

En sitten jaksanut lauantain kunniaksi meikata, siksi old school ”pää poikki” -kuvat… Mutta toppia en voi lakata ihastelemasta! Printin värisävyjä myöten kaikki on niin kohdallaan tuossa. Camilla muuten ehdotti eilen, että stailaisin topin valkoisten farkkujen kanssa. Siis valkoisten farkkujen! No, kerran sanottu jäi tietysti itämään takaraivoon ja nyt olen huomannut miettiväni, että onkohan mun vanhat valkoiset farkut vielä jossain tallessa. Vai joko 90-luku soitti ja halusi farkkunsa takaisin… :D


2 Responses to “Stylein Compression Top”

  1. choo lee sanoo:

    cool top :)

    come and see my blog
    http://chicchoolee.blogspot.com/