Juhlatunnelmia

tiistai 20. maaliskuu 2012

Indiedaysin synttärijuhlakuvia on tainnut olla täällä blogosfäärissä esittelyssä jo aika massiivinen määrä. Toivottavasti ette ole vielä kyllästyneet ihan totaalisesti… :D Löysin muistikortilta niin kivoja kuvia, että oli ihan pakko laittaa niitä tänne vielä.

 Malenami ja Veera olivat olleet juhlia edeltävänä päivänä Reebokin treeni-häppeningissä. Molemmat kehuskelivat saaneensa lihaksensa todella tehokkaasti kipeäksi treenin ansiosta. Minttu tietty kiinnostui välittömästi ja ystävälliset bloggarikollegat näyttivät, mitä liikkeitä kannattaa tehdä, jos haluaa kunnon muokkausjumppaa. Onnistuuhan tuo näköjään loistavasti stiletoillakin… vaikka Reebokin tossut saattaisivat olla vähän ergonomisemmat. Haha!

 Moksu oli häikäisevän tyylikäs yhteistyökumppaneiden duunaamassa meikissä ja kampauksessa! Puhumattakaan tuosta IvanaHelsingin mekosta. Kuvittelin, että olin maalannut itsellenikin aika vahvan meikin, mutta aikas harmaalta näytän upean hehkuvan MouMoun vierellä…

 Illan esiintyjä… Aika trendikkään mintunvihreä bassokitara – eikä vaan? (Vaikka tuskin sitä on ainakaan pelkästään värin perusteella valittu. :D)

 Paaaaljon fäshion-väkeä juhlimassa.

 Screenille heijastettiin kuvakollaaseja kaikista Indiedays-bloggareista. Tuntui tosi hassulta ja hienolta nähdä omia kuviansa isolla kankaalla kaiken kansan pällisteltävänä. :)

 Tarjoilut olivat riittävät ja maistuvat. Harmi juttu, että niistä hienoista cocktail-paloista ei tullut otettua yhtään kuvaa. Varsinkin cocktail-lusikoilla tarjoiltu poromousse oli aivan tajuttoman hyvää. Herkut taisivat vaan kadota niin nopeasti parempii suihin, että kamera ei ehtinyt mukaan.

 Hmmm… Täytyypäs nyt vielä palata asiaan ja tarkistaa, kuka oli tämä nuori taiteilija, jonka hienoja tauluja oli esillä juhlissa. Muutamasta kuvasta tuli ihan mieleen, että jos haluaisin jonkun ison tatuoinnin, se voisi hyvinkin olla jotain tämän kaltaista.

 Tässä taitaa olla vihoviimeinen Mintusta illan aikana otettu kuva. Ja hyvä niin! Ihana Sofia on tietty kuvauksellinen pikkutunneille asti. :)


4 Responses to “Juhlatunnelmia”

 1. MouMou sanoo:

  Hei, minä varastan tuon meidän yhteiskuvan!<3

 2. Sofia sanoo:

  Heh, no tuossa kuvassa näyttää vielä suht ihmiseltä… Kunhan nyt kukaan ei julkaisisi niitä jatkoilta otettuja kuvia! :D

  • Minttu Minttu sanoo:

   Haha – joo… Tai vielä enemmän toivon, että kukaan ei julkaise niitä lauantain palaverissa otettuja kuvia!! :DD