Kasvoseerumi, joka oikeasti toimii!

maanantai 23. huhtikuu 2012

Reilu kuukausi sitten sain sähköpostiini kyselyn, haluaisinko testata kasvojen tehotippoja. Seerumi kuulemma perustuisi Nobelin palkintoon johtaneisiin tutkimuksiin ja biotekniikan uusimpiin edistysaskeleihin. Javisst – tuumasin – eihän tuo mitään ota, jos ei annakaan. Kaikenlaisia ihmeitä tekeviä tippoja ja megalomaanisen tehokkaaksi julistettuja seerumeita tässä on tullut testattua ja kieltämättä vähän vaihtelevalla menestyksellä. On tietty vaikea tehdä vertailevaa tutkimusta, koska ei ole käytössä toista Minttua, joka ei olisi näitä kauneudenhoitotekniikan ihmeitä testaillut…

Mutta jos nyt ihan totta puhutaan, olen ollut kyllä aika vaisusti vaikuttunut kaikista testaamistani tuotteista noin yleisesti ottaen. Jotkut ovat tuntuneet lähinnä ohuilta aluskasvovoiteilta, toiset kaunistaneet, tasoittaneet ja kirkastaneet kieltämättä ihoa ihan merkittävästikin, mutta vain sen ajan kuin tuote on ollut käytössä. Ja tässä välissä haluan huomauttaa, että vaikka olenkin saanut joitakin näistä ihmetuotteista testattavakseni blogin kautta, huomattavasti suuremman osan olen kiikuttanut kotiin ihan kassan kautta.

Testiin saamani tuote on BIOeffect EFG-seerumi ja nyt täytyy kyllä sanoa, että vaikka alunperin suhtauduinkin pikkuisen, että aijaa, vai on teilläkin taas jotain uusinta huipputiedeteknologiaa, niin tulokset ihollani vain kuukauden käytön jälkeen ovat olleet suorastaan hämmentävän selkeät!

Kasvojen iho on aivan päivänselkeästi pehmeämpi ja hei – kaikki yli kolmivitoset kuulolle nyt –  kimmoisampi! Siis tunnen ihan oikeasti, että ihoni on kasvoissa kimmoisampi (mikä kaunis sana!) ja kiinteämpi vain noin neljän viikon käytön jälkeen. Impressive!!

Lehtijutun mukaan yksi tippa ihmeseerumia kasvoille levitettynä aamuin illoin riittää. Omasta mielestäni yksi tippa riittää kasvoille, mutta ei kaulalle ja dekolteelle. Tämän neljän viikon testiperiodin aikana olen ollut johdonmukaisen epäjohdonmukainen. Tippoja olen käyttänyt 2 -3 riippuen vähän siitä, miten hövelillä tuulella satun olemaan. Yleensä olen levitellyt tippoja vain aamulla, koska tuntuu, että illalla aamun kasvojen pesu on niin lähellä, että on turha tuhlata kalliita tippoja. Paitsi silloin, kun olen sitä mieltä, että juuri unen aikanahan kaikki uudistuminen tapahtuu, joten parasta antaa myös iholle vähän boostia silloin. Mutta suorastaan hämmästyttävän hyvin tuo on toiminut tästä epäjohdonmukaisuudesta huolimatta.

Sain testiin tuollaisen pikkuisen 5 ml pullon, jonka piti kestää kuukauden. Ihan riittoisalta vaikuttaa, koska pullossa on vielä melkein kolmasosa jäljellä, vaikka testailua on takana jo tosiaan nelisen viikkoa. Aikasemmin kokeilemistani seerumeista BIOeffect EFG-seerumi poikkeaa myös olomuotonsa ansiosta. En oikein keksi muuta kuvailua kuin, että se tuntuu vähän öljyiseltä ja leviää iholle juuri sillä tavalla riittoisasti kuin ohut liukas öljy, mutta ei tuossa silti mitään öljyä ole… Jokatapauksessa tuote on äärimmäisen miellyttävä käytössä ja tuntuu todella hyvältä, kevyeltä ja raikkaalta myös päivävoiteen alla.

Totuuden nimessä täytyy tunnustaa, että samaa silmin havaittavan selkeää muutosta en ole havainnut kaulan ja dekolteen iholla tämän lyhyen testiperiodin aikana. Ehkä tuollainen lähtökohtaisesti paksumpi iho tarvitsee vähän pidemmän ajan elpyäkseen?

Tällä hetkellä tuote on myynnissä Espoon Sellon, Vantaan Jumbon ja Helsingin Punavuoren apteekeissa. Pian avautuu myös verkkokauppa, josta tuotetta voi ostaa (osoitteesta ei valitettavasti ole tietoa). Seerumin kokovaihtoehdot ovat 15 ml, joka on n. 140 € ja 5 ml, joka maksaa n. 60 €. Ei ihan ilmaista lystiä todellakaan, mutta kyllä sitä on tullut heitettyä kymppi jos kolmaskin kaikenlaiseen turhaan, mistä ei ole mitään iloa.

Taidan kyllä silti käyttää tuon loppupullollisen ihan vain yksi tippa kerrallaan…


8 Responses to “Kasvoseerumi, joka oikeasti toimii!”

 1. emmiveera sanoo:

  ainakin puteli on supersöpö pipetteineen! :D

  http://fffirstclassticket.blogspot.com/

 2. Veera sanoo:

  Mä sain ton saman mut en oo vielä muistanut aloittaa sen testaamista. Pitänee korkata pullo heti huomenaamulla!

  • Minttu Minttu sanoo:

   No ethän sä tollasilla vielä mitään tee!! Ei sun kauniilla ja kimmoisalla iholla voi mitenkään näkyä mitään eroa…

 3. rilla sanoo:

  Samaa tavaraa mullekin tullut. Mulla toimi lähinnä se lupaus saada iho kukkimaan :D Että hitsi. Ei kyllä mitään muuta täällä päässä. Noh, aina ei voi voittaa! Yritän täällä lähinnä palautella ihoa takaisin tasaiseksi ;)

  • Minttu Minttu sanoo:

   What?? Siis oikeesti? Mun ihoni reagoi yleensä tosi helposti ja ärtsysti kaikkiin ihoa stimuloiviin juttuihin, mutta tämä on ollut ihan taivaallinen! Jäikö sulta sitä käyttämättä? Jos et vielä ole antanut pois niin olisin kiinnostunut… :)

 4. Ramona sanoo:

  Tässä onkin oiva lahja rakkaalle äidille :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Uskon, että äitisi ilahtuu todella! Jos noin muutenkin tykkää kosmetiikasta siis – kaikkihan ei moisesta välitä, mutta tämän kanssa kyllä tulokset puhuvat puolestaan. :)