Tuliko kalaa? No tuli, tuli!!

keskiviikko 13. kesäkuu 2012

En voi uskoa hyvää tuuriani! Tai siis tämän oli pakko olla jotenkin järjestetty juttu. Pikainen visiitti Zaralla (tai no, pikaiseksi se kai lasketaan, kun varsinaiseen shoppailuun meni noin 30 sek. Sovituskoppijonossa ja kassajonossa seisoskellessa aikaa vierähti kevyesti yli puoli tuntia yhteensä) ratkaisi kaikki lauantaisten ylioppilasjuhlien pukeutumisongelmat!

Tattadaaa!!

Koko hela Tukholmassa ei ollut kuin yksi ainoa kappale jäljellä sitä ihanaa Zaran kalamekkoa, josta haaveilin viime viikolla. Ja tuo ainokainen sattui olemaan juuri omaa kokoani. Sekä lisäksi kaiken kukkaraksi muutenkin aivan täydellinen!! Onneksi, sillä tosiaan Peetun ylppäreitä juhlitaan nyt lauantaina ja ihan pikkusen olis muutakin puuhaa, eikä tosiaan olisi ollut aikaa laukata kaupungilla etsimässä jotain mekon tapaista…

Katsokaa nyt!! Siinä on ihan oikeasti kaloja! Vähänkö siis hienoa!

Mekon materiaali on aavistuksen kiiltävämpää kuin mitä nettikuvista kävi ilmi. Ensin ajattelin, että en kestä tuota hohtoa, mutta sitten tulin onneksi järkiini. Eihän juhlapuvun nyt tosiaankaan välttämättä tarvitse olla mistään himmeästä lakanakankaasta tehty. Sitäpaitsi tuo kiilto sopii hyvin kala-aiheiseen kuviointiin. Haha!

Joku varoitteli haaveilupostauksen kommenteissa, että mekko saattaisi olla liian lyhyt. Minttu taitaapi olla kommentoijaa sen verran lyhyempi, että helman pituuden kanssa ei tullut mitään ongelmia. Muutenkin tuo on hyvin pitkälle juuri sen mallinen päälläni kuin ajattelinkin. Selkäpuolen erikoisesti toteutettu pääntie on ainoa – ja riittävä – juju itse kuosin lisäksi.

Ajattelin yhdistää mekkoon vanhat mokkaiset nuden sävyiset sandaalini. Mustatkin tuohon sopisi, mutta ehkä näin kesällä haluan silti käytää jotain vaaleaa. Sitäpaitsi niillä samoilla sandaaleilla on juhlittu niin Peetun rippijuhlat kuin ystävän häätkin (kaasona), joten tiedän, että jaksan hillua niillä koko pitkän päivän. (Kylläpäs muuten olivat nuo kuvat bloggerin aikaan pieniä…)


12 Responses to “Tuliko kalaa? No tuli, tuli!!”

 1. Laura P sanoo:

  Oi, tuo mekko tosiaan on kaunis. Sovittelin sitä myös siinä toivossa, että se olisi sopinut kesän tuleviin häihin, mutta mitoitus ei ollut minulle suotuinen. Harmitti!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Tuossa on kyllä tosiaan tärkeää, että mitoitus on oikea, muuten menee kavennukset ihan hulluun kohtaan. Onneksi sopi itselleni – muuten olisin ollut todella paniikissa, mitä laitan juhliin päälleni! :)

 2. Anneli sanoo:

  Meillä on tiedossa parit hääy elokuussa ja olen atsinyt mekkoa aika tuskassa jo tässä vaiheessa. EBayssa olisi noita fisumekoja tarjolla, hirveästi arvon tuon ja sen roiskeprinttisen pitkähihaisen välillä… Nämä kuvat kyllä kallistavat vaakaa taas kaloille, mutta aina kun vilkaisen Olivia Palermoa Diorin roiskeissa….

  • Minttu Minttu sanoo:

   Hmmm… Ymmärrä ongelmasi. Varsinkin, kun etukäteen ei voi tietää, onko pitkähihainen ihan too much vai just hyvä… :)

 3. Sari sanoo:

  [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Empty Data]
  Hieno! Ja Onnea niin äidille kuin tyttärellekkin :)

 4. Reetta sanoo:

  Oijoi, upea mekko! Olet kyllä sitten juhlissa tyylikkäänä ja me haluamme nähdä kuvista, että kuinka tyylikkäänä :) Tai ainakin minä haluan nähdä :D

  • Minttu Minttu sanoo:

   Juu! Ilman muuta laitan tänne kuvia, kun kaikki hiukset sun muut on kohdallaan! :)

 5. Merja sanoo:

  [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Empty Data]
  Synkroniaa, sitä saa mitä tilaa……

 6. Krisse sanoo:

  [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Empty Data]
  Ihan täydelliset leikkaukset tossa mekossa. Jos mittasuhteet on kohillaan, niin istuu varmasti täydellisesti! :D

  • Minttu Minttu sanoo:

   Täytyy kyllä tunnustaa, että Peetulle (joka on mua 8 cm pidempi) tuo istui vielä paremmin, mutta toimii ihan hyvin mullakin. :)