Chanel Silver

maanantai 23. heinäkuu 2012

Meuhkasin viime viikolla Essien uusista Mirror Metallics -kynsilakoista. Edelleenkään en ole ehtinyt käydä katsomassa, miltä ne näyttää livenä – ja jos totta puhutaan, ihan viisasta muutenkin odottaa keskiviikkoista palkkapäivää ennenkuin ryntää kaupungille… Innostuin kuitenkin kaivelemaan kynsilakkavaraston perukoilta ikivanhan Chanelin peilikiiltävän hopealakan.

Ja kyllä lopputulos onkin aikas makeasti kiiltelevä! Harmi vaan, että lakka on kestoltaan aivan surkea. Lakkasin kynnet eilen, sunnuntai-iltana ja ajattelin, että, kun pääsen tänään illalla jumpan (SATS Energy) kautta kotiin, otan päivän asukuvat ja samalla esittelen kynsien tilanteen. Tuo on nimittäin siinä mielessä jännää kynsilakkaa, että se ei lohkeile pois niinkuin normaali lakka, vaan se yksinkertaisesti kuluu pois.

En edes muista, miten kauan aikaa sitten tuon Chanelin hopealakan olen hankkinut. Varmaankin joskus bloggarinurani alkuaikoina – eli se on noin neljä, viisi vuotta vanhaa. Alunperinkin hopea myytiin yhdessä erityisen aluslakan kanssa samassa paketissa. Aluslakka on jo vanhentuneen oloista, jäykkää ja tahmaista. Hopealakka on sen sijaan ohutta ja hyvin levittyvää, ihan kuin uutena. Lisäksi se kuivuu vielä todella nopeasti, joten kulumien paikkaaminen ei ole ihan maailman suurin ongelma…


2 Responses to “Chanel Silver”

  1. Avatar Suvi sanoo:

    Hieno kiilto tuossa lakassa:)Nopea kuivuminen on aina plussaa.

    • Minttu Minttu sanoo:

      Tuo on tosiaan ainoa tietämäni hopean värinen kynsilakka, joka kuivuu oikeasti ihan peilin kiiltäväksi! :)