Styled by Jonas Hallberg

torstai 01. marraskuu 2012

Tässä vähän kuvasatoa eiliseltä! Tai no, jos totta puhutaan – ei ihan vähän vaan aika reipas kuvapläjäys tässä on tulossa, vaikka karsin julkaistavat kuvat kolmeen kertaan. Oli niin älyttömän hauska ja antoisa ilta, että olisin halunnut jakaa jokaisen sekunnin teidän kanssanne. Toivottavasti kaikki nauru ja innostus välittyy kuvista teillekin.

Täytyy tunnustaa, että olin kyllä aikas jännässä ennenkuin tapasimme superstylistiksi itseään tituleeraavan Jonas Hallbergin.  En oikeastaan pelännyt, että hän olisi ollut ilkeä tai diivaileva. Tuskin tuossa duunissa pääsee kovin pitkälle, jos itse kuvittelee olevansa se suurin stara. Mutta onhan se nyt vaan aika hillitöntä ajatella, että vain muutama päivä sitten herra on stailannut Demi Moorea ja Uma Thurmania – ja nyt sitten Minttua ja Karkkia. Aika OMG -tilanne!

Ensin istuskeltiin tovi NK:n Rosenrummetissa Veuve Clicquota siemaillen ja juteltiin meidän toiveista ja ajatuksista pukeutumiseen ja kokonaisoutfitteihin liittyen. Jonaksen mielestä oli tosi hauskaa, että Karkki oli meistä se konservatiivinen matalia korkoja, helmikorvakoruja ja klassisia jakkupukuja rakastava tyyppi, kun taas Minttu oli enemmän hurlumhei. :)

 

Jonaksella taisi olla ajatuksena, että Karkki löytäisi sisältään sen vähän edgymmän pukeutujan. Klassisia leikkauksia ja hyvää kestävää laatua, mutta ripaus asennetta ja särmää – eikä Karkki vastustellut, päinvastoin. Kaikkein uskaliaimmat ideat neito tyrmäsi varsin eleettömästi toista kulmakarvaa kohottamalla, mutta tiedän, että sille I wish I was a rich girl -listalle tuli pari muutakin juttua sen Mulberryn Del Reyn lisäksi.

Jos Karkille tarjoiltiin vähän enemmän särmää, oli Mintun tarkoitus kai löytää se sensuelli nainen sisältään (haha!). Sain soviteltavakseni ison kasan kauniisti leikattuja mekkoja, yhden ihanan pehmeää nahkaa olevan hameen ja pari paria huikean korkeita (mutta sikakauniita ja jalassa älyttömän hyvän tuntuisia) kenkiä.

Henkarit ojossa puolijuoksua kohti sovituskoppia!

Taisin pikkuisen rakastua tähän Diane von Furstenbergin kietaisumekkoon, joka on rouheaa pitsiä päältä, vuoritettuna melko mattamustalla silkillä. Mekon solmiamisnauhat ovat leveät ja materiaali pehmeää kiiltävää silkkisatiinia. Mutta ehkä tuo dekoltee on sitten kuitenkin pikkuisen avonainen – vai? Kengät ovat nekin Dian von Furstenbergin. Tosi ihanan näköiset, mutta sen verran isot (oikeaa kokoa ei löytynyt), että onneksi niitä ei sentään tarvinnut alkaa himoita.

Aika harvoin (lue: ei koskaan) sitä on saanut niin hyvää palvelua ja hellää huolenpitoa kuin eilen. Jonas halusi ehdottomasti solmia itse nauhat, asetella helman poimut ja nykiä hihat kohdalleen, ennenkuin astuin ulos sovituskopista.

Joulupukille (tahi vaihtoehtoisesti lottovoittohaltijattarille) haluaisin nyt kertoa, että toivoisin kovasti tämän alla olevan asun:

Sirot ihanat kauniit Diane von Furstenbergin mokkanilkkurit. Niin elegantit ja hyvät jalkaan, että ei mitään rajaa!

Ja sitten tämä kaunis kaunis kietaisumekko (Diane von Furstenberg sekin – taisin löytää sisäisen aikuiseni… Haha!) himmeänkultaista lureksia. En olisi ikimaailmassa edes kokeillut tuota mekkoa päälleni – se ei suoraan sanottuna näyttänyt henkarissa yhtään miltään. Ja väitän kuitenkin, että minun kokemuksellani yleensä osaan tulkita myös henkarissa roikkuvan vaatteen potentiaalin. Lisäksi tuo kimallus vaikutti kaupan lamppujen alla tosi hyökkäävältä, mutta päälle puettuna se muuttui lempeäksi hohteeksi.

Niin että kuule joulupukki. Mulla olis parin viikon päästä yhdet juhlat ja tarttisin jotain kivaa päällepantavaa sinne, että jos lupaan olla tosi kiltti myös lopun vuotta, varmaan voisin saada lahjani jo vähän näin etukäteen??

 

Vähän samoilla linjoilla taisi ajatella Karkkikin, kun sai päällensä tämän Marc by Marc Jacobsin bikerin.

 

 

Karkillekin on siis olemassa biker-takki, joka sopisi hänen tyyliinsä. Täydellinen istuvuus olkapäillä, unelmanpehmeä nahka, mattakiiltävät metalliosat ja aavistuksen muotoon leikattu malli. Istuu Karkille aivan täydellisesti! (Näkeehän sen myös tuosta ilmeestä!)

Acnella Karkki testaili toista bikeria. Ihan mielettömän hieno sekin, mutta paksumpi nahka, rouheammat metalliosat ja särmikkäämpi leikkaus teki sen, että vaikka takki olikin ehkä rokumpi, se ei ollut ollenkaan niin Karkin oloinen. Hyvä tietää sekin.

Acnella Karkki sovitteli vielä tosi herkullisia nilkkureita.

 

Parin tunnin session jälkeen oltiin Karkin kanssa aivan puhki. Oli ollut tosi kiva ja intensiivinen iltapäivä. Saatiin paljon hyviä ideoita (joista keskeisin taisi kylläkin liittyä finanssipuoleen) ja roppakaupalla inspiraatiota. Lisäksi oli tosi mukava havaita, että Jonas Hallbergin kaltainen stara voi olla niin lämmin ja ihana ihminen. Tuntui ihan oikeasti siltä, että hän välitti tosissaan siitä, miltä meistä Karkin kanssa tuntuu. Ja että hän vilpittömästi halusi antaa meille vinkkejä ja inspiraatiota sen – varsin lyhyen ajan puitteissa, mitä meillä nyt kuitenkin oli käytettävissä.


12 Responses to “Styled by Jonas Hallberg”

 1. Avatar Sr sanoo:

  Hauskaa! Voih, mun unelma olis saada tukko rahaa jonka sais käyttää ainoastaan vaan vaatteisiin ja kenkiin.( Ei mihinkään järkevään tms.) Sit just joku huippu stylisti stailaamaan, kampaus ja meikki jne. Täytyisköhän käydä tarkistamssa viime viikolla lotattu kuponki :-D

  • Minttu Minttu sanoo:

   Luulen, että meidänkin stailaussessiossa olisi ollut vielä vähän enemmän ”vääntöä”, jos olisi ollut levitellä tukku rahaa ympäriinsä. Mutta tosi hauskaa oli näinkin. Sitä lottovoittoa odotellessa… :)

   • Avatar Nimetön sanoo:

    Paljonko toi DvF lurex mekko kirpaisisi? Todella kaunis ja passaa sun kropalle tosi hyvin. Vois sopii meitsillekin :-) Hassua muuten, toi stylistin oma look ei kyllä ihan heti vakuuttais :-D

    • Avatar Nimetön sanoo:

     Niin siis unohdin naputella niminerkin, eli sama kuin aiemmin sr :-)

     • Minttu Minttu sanoo:

      Ok – ja piti vastata tuohon stylistin omaan lookiin, että hän on tainnut tehdä tuollaisesta sneaker-tyylistä oman signaturensa.. :)

    • Minttu Minttu sanoo:

     No eihän se nyt mitenkään aivan järkyttävän hirveesti maksanut – verrattuna muutamiin muihin mekkoihin (mm. Helmut Lang), joita sovitin. Lurex-mekko on noin 3500,- kruunua – eli about 350 euroa. Just tällä hetkellä budjettini ei taivu edes tuohon, vaikkei se nyt mikään ihan tähtitieteellinen summa olekaan…

 2. Avatar Niina sanoo:

  Oi, mäkin rakastuin tohon nahkatakkiin! Ihan mieletön! Tuskin sopii opiskelijan budjetille kuitenkaan…
  Täytyy sanoa, että sinun tyylisi suhteen olen hyvinkin samoilla linjoilla herra stailistin kanssa -jostain syystä pidän eniten niistä päivän asuista, joihin olen yhdistänyt korkeat korot. Alkusyksystä (tai kesällä?, kuka näitä enää muistaa) käytit muistaakseni muutamana päivänä beigejä korkkareita, ja minähän tykkäsin kaikista asuista niiden kanssa erityisen paljon (juurikin varmaan niiden korkojen takia :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Marc by Marc Jacobsin bikerin hinta on yli 8000,- kruunua, eli yli 800,- euroa. Ihan keskivertoon opiskelijabudjettiin tuo ei tosiaan oikein sovi.

   Taitaa olla niin, että korkokengät tekevät hyvää mittasuhteilleni… Pitääkin käydä nyt viikonloppuna kaivamassa kellarista kaikki vähän talvisemmat korot käyttöön.

   • Avatar ml sanoo:

    Ihana tuo bikertakki! Saako kysyä, mitä kokoa Karkki sovitti? Näyttäisi takkia löytyvän Shopbobilta hintaan n. 693 euroa. Täytynee odotella mahdollisia alennuksia :) . Mutta ihania vaatteita teille löysi tämä stylistiherra!

    • Minttu Minttu sanoo:

     Täytyykin sanoa Karkille, että käy kurkistamassa hänkin Shopbopin tarjontaa. Karkki taisi sovittaa kokoa 38, mutta tarkistan sen vielä häneltä itseltään. :)

 3. Avatar tuike sanoo:

  Ihan nappiasuja nuo teidän suosikit, Karkin takki upea (kelpais muillekin)!