Iho lomakuntoon!

perjantai 12. heinäkuu 2013

Ennen lomareissua intouduin puunaamaan kroppaa ja nassua kesäkuntoon. Normaalisti arkisin en muka  ehdi itseäni hemmottelemaan, mikä on kyllä ihan idioottimainen ajatus. Jo pienellä itselle omistetusta hetkestä saa valtavan hyvän olon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hemmottelukosmetiikan: Nivean ihanat kasvonaamiot ja Kicksin fantastisen vartalonkuorinta-aineen olen saanut blogin kautta testattavaksi. Nivean naamioita olen kyllä käyttänyt muutenkin. Tuollainen kerta-annoskoko on niin kätevä – etenkin tällaiselle satunnaiselle naamion käyttäjälle. Eipähän jää kalliit purkit kuivettumaan ja pieni pussi on kätevä ottaa mukaan reissuun, tyttöjen saunailtaan jne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saimme Nivealta testiin kaksi eri versiota. Itse olen käyttänyt ainoastaan tuota Q10-ryppyjä siloittavaa naamiota – ja tykkään siitä oikein kovasti. Karkki ja Peetu on testannut kosteuttavaa pure&natural -naamiota ja molemmat kuivaihoist neitokaiset ovat kehuneet ihon ihanaa tuntua ja kevyttä fiilistä, minkä siitä saa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kicksin Body Scrub on uusin lempparini ehdottomasti! Varsin karkeajyväinen sokerikuorinta tuntuu taivaallisen ihanalta koko kropassa. Käsittelyn jälkeen iho on kuulas, pehmeä ja kimmoisa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sucar Scrubista jää myös hyvä mieli, sillä se sisältää Fairtrade-ainesosia siinä määrin, että tuote on oikeutettu käyttämään virallista reilun kaupan -logoa.

Pikku vinkki kaikille sinkuille tai niille, joilta muuten puuttuu selän kuorinnassa tarvittavat apukädet: varrellisen harjan avulla homma onnistuu varsin mutkattomasti!


Comments are closed.