Sun, music and love

lauantai 03. elokuu 2013

Eilisen festaripäivän puheenaihe oli syyrialaisen artistin Omar Souleymanin poisjäänti esiintyjälistalta. Syy: Ruotsin viranomaiset eivät olleet myöntäneet taiteilijalle viisumia. Kuulemma riski, että hän jäisi maahan ja hakisi turvapaikkaa, on liian suuri. En ole mikään poliitikko ja muutenkin vain sen verran syvällisesti kiinnostunut tämän tyyppisistä asioista, että pystyn osallistumaan lounaspöytäkeskusteluihin. Silti tuntuu aika oudolta, että ympäri maailmaa esiintymässä kiertävä Omar Souleyman nyt sitten yhtäkkiä päättäisi jäädä juuri Ruotsiin.

Iltaa myöten maahanmuuttopoliittiset keskustelut ja chill tunnelmointi väistyivät hilpeämmät menon ja jorauksen muuttuessa meiningiksi.

Muuta raportoitavaa: sadeviittaa ei (todellakaan!!) tarvittu, taisin vähän rakastua First Aid Kit -muusikoihin (i h a n i a !!), kashmir-neule on aina hyvä olla mukana. Päivän moka: minä – bloggari-rabiaatti jo vuodesta 2006 – olin unohtanut tarkistaa kameran akun lataustilanteen. Niinpä koko vehje pamahti pimeäksi, kun vasta alettiin ottaa vähän asu- ja fiiliskuvia… Karkin ja Peetun asut ehdittiin kuvata – ja Mintun kimallusvarpaat Havainaksissa. Eipä niissä meikäläisen farkkushortseissa ja mustassa henkkamaukan tuubitopissa tosin paljon olisi kuvattavaa ollutkaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

My babies !! <3 <3 <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Peetun vetimet:

 • mekko, Mintun ompelimosta (Marimekon puuvillabatisti)
 • tennarit, H&M
 • kukkapanta, Forever21
 • reppu, Kånken

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Karkin vetimet:

 • mekko, H&M
 • tennarit, Converse
 • laukku, (Mintun) Filippa K
 • arskat, Sebastian

Täksi päiväksi on luvattu koko kesän kuuminta päivää – I H A N A A !! Festarihommien lisäksi olisi tarkoitus käydä katsomassa Pride-paraatia – se kun on aina niin fantastisen upea, rakkaudentäyteinen elämys. Onneksi Skeppsholmenilta kävelee ihan muutamassa minuutissa Kungsträdgårdeniin, minkä ohi paraati kulkee. Lisäksi olisi ajatus poiketa Moderna Museetissa tsekkaamassa Pop, Konst, Design -näyttely. Festarirannekkeella kun pääsee viikonlopun ajan ilmaiseksi sisään. Onneksi iltapäivällä on pari ei niin kiinnostavaa esiintyjää, että malttaa tehdä vähän muutakin kuin jäpittää lavan edessä.

Mutta nyt täytyy alkaa laittaan aurinkorasvaa ja pakata samppanja-brunssi-piknikiä mukaan!


2 Responses to “Sun, music and love”

 1. Toivottavasti piknikbrunssi oli onnistunut! Olet kyllä taitava ompelija, ei voi muuta sanoa!

  Blogissani on muuten Sinulle haaste, käyhän kurkkaamassa:)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Oli, se oli todella onnistunut! Hyvää ruokaa ja juomaa suuren koivun antamassa puolivarjossa (oli todella kuuma päivä!) ja taustalla siinteli kuninkaan linna! :)

   Kiitos haasteesta – kivaa!!