Nike Air Force 1 vs. Air Max 90

tiistai 23. syyskuu 2014

Vanhat Karhuni pitää päästää hyvin ansaitulle eläkkeelle. Kyllä kaksi kesää on ihan hyvä saavutus yksiltä city sneakerseiltä – eikö vain? Harvoin tosin käy niin, että tossu menee varpaan päältä puhki, mutta kerrankos sitä niinkin. Seuraava probleemi on, että mitkä tilalle?

Muutaman kuukauden Peetun Air Max 90 -mallisia Niken tossuja ihasteltuani olin jo oikeastaan päättänyt, että haluan samat, mutta vähän simppelimmällä värityksellä. Sormi oli jo tilausnappulalla, kun satuin osumaan sivulle, jolla myytiin klassista Nike Air Force 1 -mallia mustana.

Nike Air Force 1

Nääs, nääs -tilanne on valmis. Molempia en halua hankkia – tulevat kuitenkin niin samanlaiseen tarpeeseen – mutta kummat olisi kivemmat nyt?

Toisaalta tykkään ihan hurjasti Air Force 1 -mallin kasarityyppisestä ilmeestä – toisaalta, jos hankkisin nyt mustasävyiset Air Max 90:t, voisi sitten loskakauden jälkeen hankkia valkoiset Air Force 1:t.

Nike Air Max 90

Tai sitten tekisi toisinpäin ja hankkisi nyt mustat Air Force 1:t ja kevääksi jotkut värikkäämmät sporttiset Air Max 90:t…

Jommat kummat näistä aion siis hankkia, mutta kummat?

Kuvat: Footlocker ja Net-a-Porter


4 Responses to “Nike Air Force 1 vs. Air Max 90”

 1. Avatar Katri K sanoo:

  Kyllä nuo Air Maxit ovat minusta sirommat ja kauniimmat – sopivat siis useammantyyppisten vaatteiden kanssa. :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Hmm… Voi olla, että olet oikeassa. Toisaalta juuri nyt ajattelin, että uudet kaupunkikäyttöön ajattelemani lenkkarit saisi olla vähän rouheat. Nyt jo edesmenneet Karhut olivat kyllä tosi ihanan sirot, että sikäli tietty Air Maxit voisi olla paremmat. :)

 2. Avatar Emmi L. sanoo:

  Mä kyllä taas tykkään ehkä enempi noista 90:stä :) jotenkin vaan iskee omaan silmään paremmin!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com