Fashion Week nails

sunnuntai 25. tammikuu 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muotiviikkoon valmistautuminen on täällä täydessä vauhdissa. Eilen ruodittiin Peetun kanssa puhelimessa eri asuvaihtoehtoja ja nyt alkaa olla garderobi suht mietittynä. Kynnet piti tietty saada myös edustuskuntoon. Ensin olin vähän sitä mieltä, että haluan klassisen näyttävät mustat simppelit lakat, mutta sitten päädyinkin hiukan värikkäämpään vaihtoehtoon.

Jossain vaiheessa olin jo hiukan kyllästymässä kimaltaviin aksenttikynsiin, mutta viikon-parin vieroituksen jälkeen tyyli tuntuu jälleen freesiltä. Eli näillä mennään muotiviikoille:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tumma violetti, melkein musta, lakka on OPIn ja sävyn nimi ”Eiffel for this colour”. Aksenttikynnessä ensin pohjalla Lumenen kynnen luonnollista sävyä korjaava CC Nail Concealer (saatun blogin kautta) ja kimalteena Ciatén ihana diskopallohileinen glitterilakka, sävy ”Confetti”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Jee, jee – huominen, tule jo!!


6 Responses to “Fashion Week nails”

 1. Nina sanoo:

  Ollapa taas Tukholmassa! Työssäkäyvälle nuo keskellä viikkoa olevat muotiviikot on aina ihan tyhmiä… :) Pidä hauskaa Minttu!

  • Nimetön sanoo:

   Vaikka siis käythän sinäkin töissä, mutta mä asun täällä ja lomat on käytetty ja ja ja… Kyllä sä tiedät mitä tarkoitan. :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitos – pidetään! Ihan lomaa otin minäkin siviiliduuneistani, että voin osallistua muotiviikkoon.