Tulevat trendit á la Tukholman muotiviikot

Sunday 01. February 2015

Trendikollaasi 1

Mitkä mahtaakaan olla ne seuraavat vahvat trendit? Maailman suurilla muotiviikoilla kuullaan yhdenlainen totuus, mutta se, mitä nähdään Tukholman muotiviikolla on usein kuitenkin paljon lähempänä sitä todelllisuutta, missä useimmat meistä täällä Pohjoismaissa elää.

Perinteiseen tapaan kirjoitin koosteen tärkeimmistä trendeistä Indiedaysin toimituksen sivuille. Tsekkaa koko juttu täältä: Ensi syksyn muoti esittelyssä Tukholman muotiviikoilla.

Trendikollaasi 2

 

Kuvat: Kristian Löveborg


4 Responses to “Tulevat trendit á la Tukholman muotiviikot”

 1. Nins says:

  Hei näistä sun kuvaamista katutyyleistä http://www.indiedays.com/item/toimitus/katutyyleja-tukholman-muotiviikoilta Kuka on tuo 3 kuvassa oikealla oleva kaunis ja tyylikäs nainen louis vuittonin huivissa? Onko joku bloggaaja?

 2. Hades says:

  Hei, sinänsä ei liity asiaan mutta mistä ihmeestä näkee milloin seuraavat muotiviikot järjestetään tukholmassa (vuonna 2016) ja onko sinne pääsy vain kutsusta? Saako maalliset mennä katsomaan näitä? Missä ne pidetään yleensä?

  • Minttu Minttu says:

   Hei! Seuraavat muotiviikot on 1. – 3.2. ja pääosin näytöksen pidetään Berns hotellin isossa juhlasalissa. Näytöksiin pääsee vain kutsuilla, mutta parin viime vuoden aikana melkein kaikkiin näytöksiin on muotitalot jakanut jonkin verran kutsuja myös ei-ammattilaisille. Toisinaan on on myös ihan avoimia näytöksiä, joihin pääsee ilmoittautumalla. Esim. Cheap Mondaylla ja Carin Westerillä on ollut sellaisia.