Talvi-ihon pelastus – ja kiva arvonta!

sunnuntai 24. tammikuu 2016

Tervaskanto

Pääsin mukaan Indiedaysin ja Tervaskannon kampanjaan testaamaan hoitavaa Hunaja-kuusenoksavoidetta. Testiperiodi ei olisi voinut osua parempaan saumaan, sillä näin paukkupakkasilla muutenkin kuiva ihoni menee aivan käsittämättömään kuntoon.

En ole varsinaisesti atoopikko, mutta erityisesti talvisin ihoni on kuiva ja kutiseva. Yritän pitää siitä hyvää huolta – vältän ylimääräistä suihkussa käymistä ja käytän purkkikaupalla vartalovoiteita. Siitä huolimatta sinne tänne ilmestyy – yleisen kuivuuden lisäksi – muutaman kolikon kokoisia rutikuivia ja hilseileviä länttejä. Todella ärsyttävää ja huomaan muutenkin ihon hyvinvoinnin vaikuttavan yleiseen mielialaani.

Tervaskanto

Tervaskannon Hunaja- kuusenoksavoide on luonnonmukainen, erittäin hoitava voide koko vartalolle. Vaikuttavina ainesosina on hunaja ja puhdas ja kotimainen kuusenoksan tyviuute. Tyviuute sisältää ihoa hoitavia antioksidantteja ja samoja vaikuttavia aineita kuin paljon ihonhoidossa käytetty kuusenpihka, mutta sen koostumus on miellyttävämpi, sillä se on öljymäinen ja tuoksuton. Uutteen sisältämät antioksidantit edistävät ja nopeuttavat tutkitusti ihokudoksen uudistumista.

Hunaja-kuusenoksavoide sisältää lisäksi, risiiniöljyä, kookosöljyä, auringonkukkaöljyä ja e-vitamiinia. Kaikki suojaavia, uudistavia, tehokkaasti kosteuttavia ja ärtynyttä ihoa rauhoittavia ainesosia, joista monia on käytetty ihan lääketieteellisessä tarkoituksessa mm. tulehduksien hoidossa.

Tervaskanto

Koostumukseltaan Hunaja-kuusenoksavoide on yllättävän kevyttä. Purkkimainen pakkaus antoi etukäteen mielikuvan body butter -tyyppisestä voiteesta, mutta tuo onkin lähestulkoon emulsiomainen. Se on mielestäni arkikäytössä erittäin positiivista, sillä itselläni ei ainakaan ole töihinlähtöaamuisin aikaa odotella voiteiden imeytymistä ennen vaatteiden pukemista. Koostumuksen ansiosta voide on myös todella nopea levittää koko kropalle.

Kevyen koostumuksen ei kuitenkaan pidä antaa hämätä. Hunaja-kuusenoksavoide kosteuttaa ja hoitaa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Ihoni ei ole voinut näin hyvin minään talvena pitkiin aikoihin. Olen päässyt eroon jopa lähes kaikista kutisevista, kuivista länteistä!

Tervaskanto

Kaikkien uusien kosmetiikkatuotteideni pitää läpäistä hajutesti. En kestä mitään voimakkaita tuoksuja ja jos hajuelämys on parfyymimäinen, saattaa hyväksikin havaittu tuote jäädä täysin käyttämättä. Huomaan kuitenkin, että joskus harvoin, jokin vähän tuhdimmin tuoksuva voide saattaa päätyä ihan lemppariksi asti. Tällöin on yleensä kyseessä luonnonmukaiset tuoksut – ja erityisesti sitrushedelmäiset hajut miellyttävät nenääni.

Hunaja-kuusenoksavoiteen tuoksu on melko mieto ja makean hunajainen. Olin aavistuksen pettynyt, kun havaitsin, että voide ei tuoksu juuri lainkaan havuille. Mutta toisaalta tyviuute on täysin tuoksuton ja luonnonmukaiseen voiteeseen ei ole lisätty mitään keinotekoisia hajusteita – mistä iso plussa! Luonnollisten tuoksujen etu on myös se, että ne eivät jää leijumaan ilmaan ja tartu vaatteisiin. Pieni makea hunajan tuoksu häviää kiitettävän nopeasti heti voitelun jälkeen.

Tervaskanto

Kaikkien kemikaalien keskellä eläessä arvosta todella paljon Hunaja-kuusenoksavoiteen luonnonmukaisuutta. Ihanan pitkäkestoisen, hoitavan kosteutuksen lisäksi voide on kuin detox-kuuri iholle.  Hunaja-kuusenoksavoide on myynnissä luontaistuotekaupoissa, apteekkien rohdososastoilla ja erikoisliikkeissä ympäri Suomen. Tuotetta saa myös tilattua Tervaskannon nettikaupasta (kaikista nettikaupasta tehdyistä tilauksista – 10 % alennus tammikuun ajan!)

Nyt sinullakin on mahdollisuus päästä testaamaan Hunaja-kuusenoksavoidetta ja muita Tervaskannon tuotteita osallistumalla arvontaan!

  • Arvontakysymys: “Miten sinä hoidat ihoasi luonnollisesti?” 
  • Kaikki tämän postauksen kommentteihin keskiviikkoon 27.1.2016 klo 23.55 mennessä tulleet vastaukset osallistuvat arvontaan
  • Jätä vastaukseen toimiva sähköpostiosoite (tulee näkyviin vain minulle!), jota luet säännöllisesti, että saan otettua yhteyttä mahdollisen voiton osuessa kohdalle!

PS. Tervaskannolla on myös kivat ja informatiiviset facebooksivut!


53 Responses to “Talvi-ihon pelastus – ja kiva arvonta!”

  1. Avatar tuulakristiina sanoo:

    Teen jogurtista, hunajasta + avocadosta naamioita, ja kahvinporoista kuorinnan. Toimii! Käytän myös kookosöljyä sisäisesti ja ulkoisesti. Kiva blogi! :)

  2. Avatar armi ylitalo sanoo:

    Kokeilemisen arvoinen..