Lainahameessa

keskiviikko 27. tammikuu 2016

Peetu 26.1.2016
Peetu 26.1.2016

Muutama tärkeä asia näin tammikuun viimeisen keskiviikon kunniaksi.

Ensinnäkin muistutus: vielä tänään on aikaa puoleen yöhön asti osallistua ihanan luonnollisen Tervaskannon kosmetiikan arvontaan! On muuten ollut siinäkin mielessä ihan mahtava kilpailu, että olen saanut hurjasti inspiraatiota oman ihoni hoitoon kaikista vastauksista. Eli suosittelen lukemaan myös kommenttiboksin samalla, kun osallistutte arvontaan! Yritän ehtiä suorittaa arvonnan vielä huomenna, että saadaan heti selville kuka mahtaa olla onnekas tuotepaketin voittaja.

Toinen aivan supertärkeä asia: oletteko huomanneet, että ulkona tuoksuu jo keväälle!? Ja ei, en nyt tarkoita pelkästään sitä, että plussakelien ansiosta puistoissa ja kadunvarsilla leijuu mieto koiran kakan haju. Kyllä siellä on jo sellainen selkeä aavistus auringosta, valosta ja lämmöstä! Älyttömästä sirkutuksesta päätellen ainakin pikkulinnut ovat havainneet saman.

Ihan justiinsa on helmikuu – ja vaikka se virallisesti onkin vielä ihan sydäntalvea, itselleni se on aina merkinnyt sitä, että nyt on selvitty pahimmasta pimeydestä. Tämän vuoden helmikuu on vielä erityisen odotettu, koska silloin päästään vihdoinkin lennähtämään New Yorkiin! Ja sitä ennen on Tukholman muotiviikot. Kivaa kivan päälle – kyllä kelpaa!

Peetu 26.1.2016

Ihan vielä ei kuitenkaan kannata heivata kashmireita kellariin. Kunnon pakkaset saattavat tehdä – ja melko todennäköisesti tekevätkin – vielä paluun. Meillä on tosin toimistolla yleensä sen verran kylmä, että lämpimät mutta ohuet kashmir- ja merinovillaneuleet on kyllä ihan ympärivuotisessa käytössä. Tänä talvena olen toteuttanut aika usein tällaista lookia mikä Peetulla on näissä kuvissa – eli olen lisännyt lämpimän huivin tai shaalin olkapäille ihan sisälläkin. Itseasiassa huivin ei tarvitse olla edes mitenkään erityisen paksu, kun se jo lämmittää ihanasti.

Tarkkasilmäiset jo varmaan huomasivatkin, että Peetulla on tässä Mintun luottohame, pliseerattu, ”camo”-kukallinen hankinta Henkan alesta joskus ziljoona vuotta sitten. On se vaan niin älyttömän kätsyä, kun on useamman garderobin valikoimat käytettävänä! Haha!

Tykkään aivan hurjasti Peetun asun sävymaailmasta. Hassua, miten harmaiden, vihreiden, hiekan, mustan ja ruskean yhdistelmästä voi tulla jotenkin hurjan raikas – ja melkein keväinen!

Peetu 26.1.2016 Peetu 26.1.2016 Peetu 26.1.2016

 

 • kashmir-neule, Asos
 • hame, H&M
 • bootsit, Scorett
 • huivi, J.Lindeberg


2 Responses to “Lainahameessa”

 1. Onneksi nuo hurjat pakkaskelit häipyivät ja toivottavasti eivät ihan samoilla lukemilla palailekaan! Minä alan haistelemaan kevättä vasta maaliskuussa mutta en pahakseni pistäisi, jos se aikaistaisi itsensä jo helmikuulle. Nyt kun joudun paljon sisätiloissa viettämään aikaa ihan täällä kotona, toivoisin sellaisia säitä, että pystyisi ulkoilemaan – tarkoittaa, että ei tuulta, viimaa, sadetta eikä pakkasta.
  Tuo Peetun asu on ihana – ja hame kiva;)
  Hyvää tammikuun viimeistä viikonloppua sinulle, Minttu <3

  • Minttu Minttu sanoo:

   Oih, aurinkoisen raikkaat, tuulettomat kevätpäivät – niitä kaipaamme! Tämänhetkisten plussakelien suurin plussa (he, he) on melkein se, että ei ole pienintäkään pelkoa siitä, että olisi liukasta. Inhoan ihan älyttömästi sitä tunnetta, kun ei voi koskaan olla varma, millä askeleella jalat lähtee alta!
   Ihanaa viikonloppua myös sulle Lady! <3