Festarikuume kasvaa – Coachellan ihanimmat asut!

torstai 21. huhtikuu 2016

1 Coachella

Kauniin aurinkoiset (mutta jäätävän kylmän tuulen viilentämät) kevätpäivät on saanut ainakin täällä aiheutettua ihan älyttömän kesän kaipuun. Asiaa ei ole mitenkään helpottanut kaikkialta eetteristä silmien eteen ryöpsähtäneet asukuvat Coachellasta.

Minilyhyet farkkushortsit, boheemin huoleton huitulapaita, pyöreät aurinkolasit ja tuulentuivertamat hiukset on paras kesäunivormu vuodesta toiseen. Siihen kun vielä lisää päivettyneet kintut ja muutaman pisaman nenän päällä, niin look on enemmän kuin täydellinen.

07-coachella-2016

Hapsunahkatakki! Pakko saada valkoinen hapsunahkatakki! Mieluiten mokkanahkainen tosin. :)

21-coachella-2016 24-coachella-2016 elle-coachella-look-fashion-6 elle-coachella-look-fashion-10

Vanhojen merkkien revival jatkuu. Ensin tuli Calvin Kleinin logo-paidat ja nyt näköjään brandi-paariassa pari vuosikymmentä viettänyt Tommy Hilfiger on hiipimässä aidoksi hipsterimerkiksi. Omat vanhat Calvin Kleinit olin valitettavasti ehtinyt hävittää, mutta Hilfigereitä taitaa vielä garderobin perukoilta löytyä. Haha!

elle-coachella-look-fashion

Rennon huoleton kesälook tuntuu ja näyttää hyvältä. Ja erityisesti silloin, kun on tyytyväinen omaan olemukseensa.

Arvontamuistutuksien jankuttaminen tuntuu välillä tylsältä, mutta olen suoraan sanottuna aika hämmästynyt, miten harva on osallistunut arvontaan, jossa voi voittaa 20 minuutin elämäntaparemonttiaiheiset puhelinkonsultaatiot sekä Personal Trainer Piia Korisevan, että psykologi Mikael Saarisen kanssa!! Osallistumisaikaa on vielä koko tämän torstain ajan – eli nyt kiireellä vastauksia jättämään! Arvonta löytyy siis täältä.

Kuvat: Vogue.com & Elle.se


Comments are closed.