Bloggers’ Inspiration Day 2016

torstai 28. huhtikuu 2016

BID 2016 1

Tässä vähän päällimmäisiä fiiliksiä viime lauantain Bloggers’ Inspiration Day -tapahtumasta!

Oli taas todella mahtava päivä. Järjestelyt oli tosi onnistuneet, paikalla oli valtava määrä vanhoja ja vähän uudempiakin blogituttavuuksia ja uusi tapahtumapaikka, Kattilahalli, toimi puitteina aivan erinomaisesti.

BID 2016 2

Paikalle oli saapunut runsaasti näytteilleasettajia, potentiaalisia yhteistyökumppaneita ja päälavalla tapahtui koko ajan kaikkea mielenkiintoista ohjelmaa. Koko Bloggers’ Inspiration Day kestää ”vain” neljä tuntia – ja jos aikoo saada täyden hyödyn ja ilon tapahtumasta, saa kyllä pitää aikamoista viuhketta, että ehtii tutustua kaikkeen tarjontaan.

BID 2016 3

Kaiken muun kivan lisäksi paikalla saattoi myös kampauttaa kuontalonsa juhlakuntoon iltaa varten ja kohentaa ehostustaan ammattilaisten voimin. Itse sain Elnettin pisteellä aivan mielettömän upean Brigitte Bardot -tyylisen muhkean nutturakampauksen ja Fresita tarjosi tyyliin sopivan meikin. Voin kertoa, että oli kerrankin mukavan leppoisaa valmistautua illan Blog Awards -gaalaan, kun hiukset ja nassu oli jo valmiiksi laitettu.

BID 2016 4 BID 2016 5

Tapahtumapisteet on aina tietty kiinnostavia ja useimmilla oli kaikenlaisia kivoja kilpailuja ja muuta actionia tarjolla halukkaille. Kuitenkin yksi tärkeimmistä jutuista itselleni on se, että saa tavata muita bloggareita.

BID 2016 6

Yksi ihanimmista jälleennäkemisistä oli paikalle pärähtäneiden Veeran ja Moksun kanssa! Niin pitkä aika siitä, kun viimeksi nähtiin, että eihän siitä halimisesta meinannut tulla loppua ollenkaan.

BID 2016 7 BID 2016 8 BID 2016 9

Tässä poseerausta aina yhtä hurmaavan Fridan ja tuoreemman blogituttavuuden Tiinan kanssa. Ihan mielettömän mahtavaa, että edelleen voi ja saa tutustua uusiin mahtaviin tyyppeihin blogijuttujen kautta!

BID 2016 10

Kyllä, taidan olla varsinainen linssilude, mutta pitihän sitä nyt vielä kaapata suloinen Iina kainaloon kuvaa varten.

BID 2016 11

Tarjoilut oli nekin kohdillaan. Hauskin uutuus on varmasti Kopparbergin jäädytettävä siideri. Muutamassa tunnissa pakkauksen sisältö muuttuu virkistäväksi hileeksi, jonka voi halutessaan vaikka syödä lusikalla sorbetin tapaan. Vaikka en juuri muuten välitä siideristä, tuosta varmasti saisi aika hauskan jälkkärin tuoreiden mansikoiden ja hedelmäpalojen kanssa.

BID 2016

Bloggarit drinksulla! Enemmän siinä menee aikaa kuvaamiseen kuin juomien hörppimiseen. Haha! Ihanat seuralaiseni Maria ja Emilia näyttävät mallia.

BID 2016 13

Yksi blogireissujen parhaimmista puolista on se, että saa nukkua hotellin kahisevissa lakanoissa – ja tietenkin ikilempparini, hotelliaamiainen. Lyhytkin reissu tuntuu ihan oikealta lomalta. Tällä kertaa sain aivan mielettömän junior suite -huoneen Crowne Plaza -hotellista. Huoneen lisäksi palvelu oli ihan poikkeuksellisen erinomaista ja ystävällistä, samoin aamiainen, että ihan melkein harmitti lähteä niin pian jo sunnuntaina kotia kohti.

Matkalaukku oli onneksi pullollaan mukavia muistoja ja joitakin hauskoja yhteistyöjuttuja (joihin palaan täällä blogissa mitä pikimmin!) – ja kyllähän kotiin on aina mukava palata. Oma sänky on oma sänky, vaikka lakanat ei jostain syystä täällä kahisekaan ylellisen hotellimaisesti. :)

Viralliset tapahtumakuvat: Ville Malja, kuvaseinäkuvat: Pauli Siuruainen ja kuvat ilman BID-tägiä: yours truly.


4 Responses to “Bloggers’ Inspiration Day 2016”

 1. Avatar Tarja sanoo:

  On tosi hassua katsoa kaikkia näitä kuvia, kun tulee tunne, että ”siellähän ne kaikki mun kaverit juhlii samoissa bileissä” :D Olette jotenkin niin tuttuja omien blogienne kautta kaikki ja sitten olettekin siinä ”yhdes koos”. Hauskoilta vaikuttavat bileet ja aivan ihania kuvia sinusta, Iinasta ja Veerasta – täynnä iloa :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Oli kyllä tosi mukavaa – ja bloggarikavereitten tapaaminen on ihan koko jutun suola. Tosin itselläkin menee joskus vähän sekaisin se, että kuinkas hyvin me nyt oikeastaan tunnetaankaan. Joihinkin on tutustunut lähinnä blogin kautta ja sitten kun nähdään oikeasti, olo on kuin tapaisi vanhan tutun! :)

 2. Avatar Tiina sanoo:

  Olipa kiva viimein tutustua sinuunkin Minna. :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Oli todella ihana tutustua Tiina!! Toivottavasti nähdään pian taas uudelleen! :)