Dresscode: GOLD

perjantai 09. joulukuu 2016

Minttu 9.12.2016

Ihan tosi nastaa esitellä omaa juhla-asuaan, kun on juurikin arvostellut ja riviin pannut monen monta ihanaa iltapukua. Noooh, sellaista se on ja nythän olen sitten itse asuineni mahdollisen arvostelun kohteena

Meidän työpaikan joulujuhlan teemana on tänä vuonna Gold, kulta – ja siihen piti tietty asussa pyrkiä. Halusin jotain jujua kokonaisuuteen ja hiukan hassuttelua myös. Ajattelin, että monet todennäköisesti valitsevat jonkun kullansävyisen mekon, vaikka ilmeisesti osa meidän Brand Marketing -osastosta on tulossa Tyttökullat-hahmoiksi pukeutuneina.

Minttu 9.12.2016

Kuvat on otettu viime viikonloppuna, kun testasin asukokonaisuutta. Sen vuoksi tuosta puuttuu esim. Henkalta hankkimani korvikset ja kultahilelakalla lakatut kynnet.

Olen aikas tyytyväinen asuuni. Se on joulujuhlamainen, teeman mukainen ja siinä on vähän hauskuutta – juuri niinkuin halusinkin. Lisäksi olen superiloinen siitä, että ainokainen omistamani oranssi huulipuna on tismalleen samaa sävyä kuin The Golden Girls -paitani printti!

Minttu 9.12.2016

Ei mutta hei, nyt on kyllä aivan pakko alkaa kihartaa hiuksia ja vetää lilaa luomeen, että en aivan myöhästy koko juhlista! Kutsussa oikein erikseen ilmoitettiin, että ovet sulkeutuvat klo 18.30 – eli parempi yrittää olla edes suht ajoissa.

Oikein mukavaa perjantai-iltaa myös sinne ruudun toiselle puolelle!!

Minttu 9.12.2016 Minttu 9.12.2016

 • t-paita, tilattu Etsyn kautta (ABC Studios)
 • hame, TFNC London (asos.com)
 • laukku, Michael Kors
 • kengät, H&M


2 Responses to “Dresscode: GOLD”

 1. minnimaaria sanoo:

  Huippuihana juuri sinun näköisesi rento mutta samalla näyttävä asu.

  Tykkään miten olet sekoittanut ’glam’-tyyliseen hameeseen tavallisen vähän arkisemman teepparin.
  Mukava yhdistelmä, jossa kelpaa mennä kultabileisiin. :)

  Ihailen kykyäsi luoda asuista persoonallisia ja hauskoja!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitos Minnimaaria kauniista sanoistasi! Tykkään yleensäkin vähän miksailla ”high and low” – muuten olo tulee helposti liian vakavaksi ja pönäkäksi… Tosin on tietenkin tilaisuuksia, joissa pitää vältellä t-paitatyyliä, mutta meidän työpaikan joulujuhlat on tyyliltään muutenkin aika rennot. :)