Aidosti positiivinen ja lämmin

maanantai 27. maaliskuu 2017

Yksi mahtavimmista asioista bloggaamisessa on se, että sitä on saanut tutustua mitä ihanimpiin ihmisiin. Upeita ja persoonallisia naisia on lukuisia – kaikki omalla tavallaan huikeita tyyppejä. Kuitenkin, kun Doven kampanjan tiimoilta sain haasteen kehua jotakuta bloggari-kollegaa, oli aivan ilmiselvää, että haluan osoittaa kehuni At Maria’s -blogin positiiviselle ja aurinkoiselle Marialle. Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Doven kanssa.

Dovelta on tulossa uusi tuotesarja, josta tulen kertomaan vähän myöhemmin lisää. Sen kanssa jatkuu Doven tyyli, jossa Real Beauty -hengessä korostetaan kaikenlaisten naisten kauneutta. Itselleni aihe on hyvin läheinen ja haluan myös omalla esimerkilläni osoittaa, että ei ole vain yhteen muottiin mahtuvaa kauneutta ja tyyliä. Erilaisuus on valtava voima ja rikkaus!

Aidoin kauneus tulee sisältä, hehkuu ja valaisee koko olemuksen. Maria on tästä hyvä esimerkki – positiivisempaa ja aidosti lämpimämpää ihmistä saa hakea. Emme ole mitenkään kovin montaa kertaa tavanneet oikeassa elämässä, mutta lähtemättömästi on jäänyt mieleen, miten hänellä on aina jotain mukavaa sanottavaa ja iloinen mieli. Kaikki hankaluudet ja pienet vastoinkäymisetkin Maria näkee vain tilaisuuksina tehdä asiat uudella tavalla.

Kun äitini joutui sairaalaan aivoverenvuodon vuoksi reilu vuosi sitten sain Marialta paljon kullanarvoista tukea. Hänen äitinsä oli kokenut saman ja siksikin hän tiesi, mitä olen käymässä läpi. Liikutuin aivan kyyneliin, kun Maria lupasi käydä katsomassa äitiäni sairaalassa, kun minä valittelin sitä, kun asun täällä niin kaukana.

Aivan liian harvoin tulee kehuttua muita – ihan niinkuin se olisi itseltä pois. Haastankin nyt kaikki teidät siellä kehumaan vähintään yhtä naista joka päivä! Kehuja saa mielellään kirjoittaa myös tänne kommenttiboksiin.

Kuva on luvan kanssa napattu ihanan Marian blogista!


2 Responses to “Aidosti positiivinen ja lämmin”

 1. Avatar Maria sanoo:

  Kiitos Minttu ❤️

  Sinä olet ehdottomasti yksi sydämellisimmistä tapaamistani ihmisistä ikinä. Vaikkei olla totta tosiaan montaa kertaa tavattu, niin silti meillä on niin paljon yhteistä. Sielujen sympatiaa. Ehkä se on tuo rakas Tampere, joka meitä yhdistää :)

  Ihanaa maanantaita toivotellen, Maria

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitos Maria!! Ehkä se on Tampere tai tähdet – olen kuitenkin niin onnellien, että saan tuntea sinut!