Torstai Tarot – fiilikset ja vinkit tulevalle viikonlopulle

torstai 14. kesäkuu 2018

Se olisi sitten jälleen torstai ja aika katsoa, mitä Torstai Tarot -kortit kertovat tulevasta viikonlopusta.

Homma toimii näin:

 1. Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
 2. Scrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle – alkaen huomisesta, perjantaista.

Haluan tässä vaiheessa muistuttaa, että oikeastaan mikään tarot-pakan korteista ei ole sinänsä hyvä tai paha. Jopa ”rakkaus” -kortti saattaa nostaa esiin sen, jos kohtelet itse itseäsi huonosti – toisaalta ”kuolema” -kortti viittaa siihen, että jokin pahasti vaivannut asia tai elämäntilanne ”kuolee pois” ja antaa siten tilaa valoisammalle tulevaisuudelle. Lisäksi pitää korostaa, että tarokkien ”kuolema” ei milloinkaan tarkoita konkreettista kuolemista.

Kortteihin valikoituneiden kristallien energiat:

Karneoli

Karneoli helpottaa surua, vähentää kateutta ja pelkoja. Se juurruttaa nykyhetkeen, lisää elinvoimaa, antaa rohkeutta ja kehittää analyyttisiä kykyjä. Lisäksi se lisää päättäväisyyttä, päämäärätietoisuutta ja itsetuntoa.

Akvamariini

Merimiesten ja merillä liikkujien suojeleva onnenkivi, joka lisää rehellisyyttä, puhetaitoja ja idearikkautta. Auttaa oikeiden sanojen valinnassa ja lisää luovuutta sekä tuo onnea ja harmoniaa ihmissuhteisiin.

Sitriini

Iloinen ja älyllinen kivi, joka karkoittaa alakuloisuutta. Lisää perheyhteyttä ja auttaa tiimityöskentelyssä. Puhdistaa auraa, lämmittää, hoitaa ja uudistaa ihoa.

Vinkit ja ohjeet viikonlopulle valitsemasi kortin perusteella:

 1. Sauvojen 3 – Virtue 

Nyt on hyvä aika luottaa omaan sisäiseen vahvuuteen. Ei ole mitään syytä valahtaa takaisin entisiin huonoihin tapoihin tai väärältä tuntuviin tilanteisiin/ihmissuhteisiin. Rehellisyys itselle on kaikkein tärkeintä, sillä sitä kautta tulee voimaa ja usko omiin kykyihin.

Vinkki viikonlopuksi: Luota itseesi, niin kaikki alkaa loksahdella paikoilleen ilman suurempaa kamppailua tai stressiä.

2. Sauvojen kuningatar

Pitkä vaikea aika on nyt takanapäin ja on vihdoinkin hetki hengähtää ja kerätä voimia. Kaikki kokemukset ovat lisänneet ymmärrystäsi ja voit katsoa ympärillesi ja tajuta asiat selkeämmin kuin aikaisemmin.

Vinkki viikonlopuksi: Sauvojen kuningatar kehoittaa pitämään huolta itsestäsi – sekä fyysisestä että psyykkisestä puolesta, sisäisestä ja ulkoisesta kauneudesta. Raskaina aikoina ei tule pidettyä yllä kaikkia hyvinvointia lisääviä rutiineja, mutta nyt olisi oiva hetki helliä itseä lepäämällä, liikkumalla, rentoutumalla ja miksei vaikka vanhalla kunnon kasvohoidolla.

3. Miekkojen 3 – Sorrow

Jokin asia tai kysymys on vaivannut jo pitkään, mutta siihen ei ole tullut selkeää vastausta. Tilanne kiusaa ja painaa mielen matalaksi – ja pahinta on se, että asia ei riipu vain sinusta ja jostakusta muusta, vaan mukana on kolmas osapuoli. Epäily ja huoli sumentaa ajattelua. Yksi negatiivisen energian perusmerkkejä on asioiden loputon vatvominen, levottomuus ja ahdistus.

Vinkki viikonlopuksi: Asioihin on saatava selkeys, muuten sitä ei pääse eteenpäin ja saavuta tasapainoa. Jokainen ongelma sisältää myös ratkaisun siemenen ja vaikka päätöksen tekeminen tuntuisikin tosi vaikealta, epävarmuudessa eläminen ei johda mihinkään hyvään.

Sellaista olisi nyt luvassa tälle loppuviikolle. Mitä olette mieltä – vieläkö Torstai Tarot tuntuu viihdyttävältä ja hauskalta? Haluatteko, että jatketaan?


6 Responses to “Torstai Tarot – fiilikset ja vinkit tulevalle viikonlopulle”

 1. Krista sanoo:

  Tää on Minttu hyvä,jatketaan

 2. Nimetön sanoo:

  Mahtavaa! Täällä lomalla koko perhe valitsi kortit+kivet :D
  Jatka ihmeessä. Tässähän alkaa itsekin kiinnostua asiasta.

 3. Allegra sanoo:

  Tykkäsin taas! Sulla on hyvä ote näihin.

Kommentoi