Torstai Tarot by Minttu

torstai 20. joulukuu 2018

Lupaan ja vannon, että Go 4 it vol. 2 -blogista ei tule pelkästään tarot-blogi, vaikka siltä nyt vähän vaikuttaisi. Nyt on vaan kasaantunut kertakaikkiaan kaikki mahdollinen hässäkkä samaan periodiin ja Mintun panokset on ollut totaalisesti lopussa. Kaiken kukkuraksi vielä pikkukissa Sailor Moon alkoi voida huonosti heti, kun muuten tilanne alkoi hiukan rauhoittua.

Tässä on nyt kuitenkin energiat, fiilikset ja ennustukset koko joulunpyhien ajalle. Tämä ajankohtahan on sikälikin maaginen, että lauantaille osuu talvipäivän seisaus ja täysikuu ravun merkissä.

Homma menee näin:

 • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
 • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Lepidoliitti

Rauhoittaa ja tyynnyttää yliaktiivista mieltä. Helpottaa stressiä, tasapainottaa ja vahvistaa keskittymiskykyä. Vahvistaa oman tilan ottamista, itsenäisyyttä, ja vähentää muiden ihmisten mielipiteiden vaikutuksen alla olemista. Auttaa pääsemään eroon päässä kehää kiertävistä hyödyttömistä ajatuksista.

Karneoli

Karneoli helpottaa surua, vähentää kateutta ja pelkoja. Se juurruttaa nykyhetkeen, lisää elinvoimaa, antaa rohkeutta ja kehittää analyyttisiä kykyjä. Lisäksi se lisää päättäväisyyttä, päämäärätietoisuutta ja itsetuntoa.

Tiikerinsilmä

Hyvin suojeleva kivi, joka opettaa pysähtymään, katselemaan ja kuuntelemaan ennen seuraavaa isoa loikkaa eteenpäin. Kivi on hyvä työasioille, se lisää itseluottamusta ja vapauttaa stressistä. Tiikerinsilmä auttaa tekemään vakaita päätöksiä työasioissa ja busineksessa.

1. Lanttien Ässä

No nyt on kertakaikkiaan tiedossa jotain aivan mahtavaa! Lanttien ässän viestinä on suuri menestys, sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi, vauraus sekä eheys. Tulevina päivinä vallitsee tyytyväisyys ja kaikin tavoin hyvä olo, tasapaino ja rauha. Eheys ja turvallisuuden tunne auttaa myös pääsemään yli oman täydellisyydentavoittelun ja itsekriittisyyden aiheuttamien esteiden.

Vinkki joulun ajalle: Ole avoin uusille asioille ja oppimiselle. Juuri nyt tilanne on otollinen ja pystyt omaksumaan paljon uutta. Nauti prosessista kiirehtimättä maaliin ja muista antaa itsellesi runsain mitoin kiitosta kaikista saavutuksistasi.

 2. Maljojen Kuningatar

Kortin lootuksenkukat symboloivat rakkautta ja anteliaisuutta, haikara uuden alkua. Koti joko fyysisenä paikkana tai mielentilana on tänä ajankohtana tärkeässä asemassa. Turvallisessa mielentilassa myös alitajunnasta tuleva tieto virtaa vapaasti ja uskallat myös kuunnella näitä viestejä avoimesti ja tuomitsematta. Mielikuvituksessasi on todella virtaa tänä viikonloppuna, mutta liiallista alitajunnassa pyöriskelyä ja asioiden turhaa vatvomista kannattaa välttää.

Vinkki joulun ajalle: Kaikki eivät nyt välttämättä pysy ihan mukana, kun ideoit uutta ja näet visioita. Omiin tunteisiin kannattaa kuitenkin luottaa ja kun paketoit asiasi rakkauden ja lämmön täyttämäksi viestiksi, muiden on myös helpompi pysyä mukana ja hyväksyä ajatuksesi.

3. Sauvojen Ässä

Tulevat päivät vaikuttavat olevan täynnä puhdistavaa tulista energiaa. Kaikesta vanhasta ja raskaasta vapautuminen, totuudellisuus ja uuden luominen on nyt vahvasti pinnalla. Kortin taustalla säkenöivät salamat symboloivat henkistä heräämistä ja oman sisäisen palon – ja valon – löytämistä.

Vinkki joulun ajalle: Sauvojen ässä on täynnä puhdasta energiaa, joka antaa uskoa siihen, että kaikki on mahdollista. Valtava määrä sisäistä voimaasi on vapautumassa käyttöön. Nauti energiastasi kaikin voimin – menneisyyteen ei enää voi eikä kannata takertua. Voit saavuttaa ihan mitä tahansa, kun vain suuntaat voimavarasi oikein.

Itselleni nostin kolmosen, eli Sauvojen ässän. Hiukan tässä tuntuu siltä, että kortit ihan vähän ilkkuisivat meikäläiselle. Sen verran on tosiaan takki tyhjänä monin tavoin haasteellisen syksyn jälkeen, että on aika vaikea nähdä sisuskaluistani pursuavaa tulista energiaa. Mutta ehkä se tästä, kun ensin nukun kaksi kertaa kellon ympäri ja lataan muutenkin akkujani. Mistä sitä tietää, millaista salamaa alan iskeä! Haha!


6 Responses to “Torstai Tarot by Minttu”

 1. Nimetön sanoo:

  Mulle tää tarot on aina blogiviikon kohokohta! Nytkin sain paljon pohdittavaa ja hyvän mielen.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi, miten kiva kuulla! Tykkään tosi paljon tehdä näitä – ja saan itsekin aina uutta ajateltavaa. Mukavaa joulunaikaa! :)

 2. h_eidi sanoo:

  Oon myös tykännyt kovasti tästä Tarot-sarjasta, joten viime aikojen siihen suuntaan painottuminen ei todellakaan haittaa. Tällä(kin) kertaa osui niin kohdalleen valinta (kolmonen) vaikken myöskään vielä tiedä mistä sen energian kaivan.

  Toivottavasti Sailor Moon on jo parantunut. Ihanaa joulunodotusta ja rentouttavia vapaapäiviä :).

  • Minttu Minttu sanoo:

   Tosi ihana kuulla!

   Sailor Moon voi jo paremmin, vaikka vielä ei tiedetä, mikä häntä vaivaa (tosi pahaa karvanlähtöä). Joulun jälkeen saadaan verikokeiden tulokset. Siihen asti pidetään peukkuja, ettei olisi mitään vakavampaa.

   Oikein ihanaa joulunaikaa! <3

 3. Kirmi sanoo:

  Lämmin kiitos sinulle torstain tarot-postauksista. Olen saanut näistä tsemppiä arkeen. Nyt osui niin kauniit kohdilleen, että tuli perinteinen jouluitkukin. Otan näistä saamani voiman uudenlaiseen joulunviettoon mukaani. Ihanaa joulua sinulle!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi, miten ihana kuulla! Itse olen kanssa joutunut pistämään jouluperinteet pakon edessä uusiksi ja tiedän, että se ei ole helppoa. Rohkeasti eteenpäin ja omaan sisäiseen ääneen luottaen nousee uusia ihania traditioita. Oikein hyvää joulua sinulle Kirmi!

Kommentoi