Torstai Tarot by Minttu

torstai 10. tammikuu 2019

Itselläni on takana varsin hurja ja henkisesti raskas työviikko. Koska kaikki ei vielä ole ihan virallisesti julkista, en mene yksityiskohtiin sen enempää (tiedän, että siellä ruudun toisella puolella on entisiä ja nykyisiä kollegoja! <3), mutta sen voin sanoa, että vaikka itse en suoranaisesti joutunut minkään uudelleenorganisoinnin kohteeksi, sen paremmin olo kuin elokaan ei ole tässä parina viime päivänä ollut mitään erityisen herkkua.

Nyt jos koskaan tuntuu erittäin hyvältä saada vähän kosmista apua ajatusten ja fiilisten järjestämiseen. Viikonloppua kohti ollaan menossa ja tarot-kortit kertovat tarkemmin, millaista meininkiä on luvassa. Homma toimii näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Ametisti

Syvästi rauhoittava superkristalli. Auttaa pääkipuun, univaikeuksiin ja suojaa stressiltä sekä negatiiviselta energialta. Puhdistaa kroppaa, vahvistaa intuitiota ja vaistoja. Monipuolisia parantavia vaikutuksia.

Vuorikristalli

Vahvistaa harmoniaa ja tasapainoa, auttaa ajattelemaan johdonmukaisesti. Kirkastaa mieltä ja rauhoittaa tunteiden myllerryksessä. Noitien käyttämä kivi, jonka avulla on mahdollista muuttaa negatiivisia energioita positiiviseksi. Kiviterapiassa vuorikristalli on mestariparantaja.

Akvamariini

Merimiesten ja merillä liikkujien suojeleva onnenkivi, joka lisää rehellisyyttä, puhetaitoja ja idearikkautta. Auttaa oikeiden sanojen valinnassa ja lisää luovuutta sekä tuo onnea ja harmoniaa ihmissuhteisiin.

1. Maljojen 5 – Pettymys

Viikonloppuna tunteet ovat pinnassa. Olo on voimaton, haavoittuva ja sisäinen tasapaino on kateissa. Asiat, jotka ovat aikaisemmin tuottaneet nautintoa tuntuvat nyt pettymykseltä. Ilmassa on epäonnistumisen pelkoa ja surua asioista, jotka tuntuvat saavuttamattomilta tai menetetyiltä. Uuden alku on kuitenkin lähellä, joten nyt kannattaa vain antaa itselle lupa olla välillä herkkä ja hauras.

Vinkki viikonlopulle: Kun olo on epävarma ja heikko, sitä tulee helposti oltua aivan liian altis ulkoa tuleville vaikutteille. Kannattaa kuitenkin kuunnella tarkasti omaa sisintä. Sieltä avautuu tieto ja viisaus, mitä näillä kaikilla, hankaliltakin tuntuvilla tunteilla on kerrottavana.

2. Lanttien 5 – Huoli

Kortti symboloi vanhojen rakenteiden ja uskomusten sortumista. Jotain uutta on syntymässä vanhan tilalle. Tasapaino tuntuu olevan hukassa ja sopusointu kadoksissa. Uhkakuvat ovat pääasiassa ulkoisia, rahaan, työhön, terveyteen ja ihmissuhteisiin liittyviä. Totutut mielen rakenteet on nyt kuitenkin aika jättää taakse ja lopettaa huolien ja murheiden hautominen. Jotain uutta on syntymässä vanhan tilalle.

Vinkki viikonlopuksi: Kun kaaos on ohitse, eteen avautuu jotain kaunista ja arvokasta. Älä anna mielellesi ylivaltaa, vaan luota siihen, että elämä pitää sinusta huolta. Uskalla luopua totutuista toiminta- ja ajattelutavoistasi.

3. Miekkojen 5 – Tappio

Näyttää siltä, että näköpiirissä on jonkinlainen pettymys tai epäonnistuminen. Tuntuuko arkipäivät lähes silkalta kamppailulta? Ehkä epäonnistuminen tai periksi antaminen olisikin pitemmällä aikavälillä parempi ratkaisu? Ehkä se, että et saanutkaan  hakemaasi työtä tai päässyt siihen oppilaitokseen, johon hait, onkin lopulta onnenpotku?

Vinkki viikonlopuksi: Itsensä syyttelyä ja syyllistämistä kannattaa välttää. Siitä ei ole kuin vahinkoa. On pettymykseksi kohde sitten kertaluontoinen asia, kuten työpaikan haku tai tasaisempi tunne asioiden mönkään menemisestä, parasta on katsoa tilannetta rauhallisesti mahdollisimman monelta kantilta. Silloin sitä huomaa, että tappio voi itseasiassa ollakin todellinen voitto.

Oh my… Nyt täytyy sanoa, että universumilta tulee aika tanakkaa viestiä, että on uuden alun aika. Vaikka korttien nimet ”Pettymys”, ”Huoli” ja ”Tappio” kuullostaa oikeastaan ihan tosi negatiiviselta, on vitonen kuitenkin taroteissa erittäin voimakas uuden alun symboli.

Itse nostin kolmosen, miekkojen vitosen, ja nyt tuntuu todella voimakkaasti siltä, että universumi neuvoo hyväksymään tapahtuneen ja etsimään keinoja, miten tehdä paras siitä, mitä ei voi muuttaa. En kyllä mitenkään voi kokea, että tämä olisi mikään voitto, miten tahansa asiaa mielessäni kääntelenkään, mutta toisaalta tilanne on se mikä se on. Ainoa, mitä voin tehdä, on yrittää löytää jotain uutta ja toimia sen mukaan.

Ihanaa viikonloppua ja pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!


2 Responses to “Torstai Tarot by Minttu”

  1. Tähtönen sanoo:

    Moi! Hauskoja nämä Tarot-korttisi. Ihme ja kumma, sain jälleen kerran juuri sen mikä piti paikkaansa! Luin huvikseni ne 2 muutakin ja ne eivät olisi juuri nyt sopineetkaan minulle :)

    • Minttu Minttu sanoo:

      Tosi kiva kuulla, että tykkäät! Mulle käy yleensä ihan samalla tavalla – itselleni valitsemani kortti on just se, mikä sopii, muut ei niinkään.. :)

Kommentoi