Räntäsateen keskeltä

maanantai 19. helmikuun 2007

Kiitos kaunis uusiseelantilaisille, että keksivät BodyPumpin! Mikä mahtava tapa saada vähän punttitreeniä, jos sattuu olemaan niinkuin meikäläinen – eli ei niin kovin kiinnostunut saati motivoitunut varsinaiseen salitreenaukseen. No tiedän kyllä, että tiukkapipoiset fitness-fasistit ovat sitä mieltä, että BodyPump ei ole lainkaan painoharjoittelua. Mutta jos vaihtoehtona on joko BodyPump tai ei painoharjoitteua ollenkaan, on pumppi tietenkin sata kertaa parempi vaihtoehto.

Tänään Kistan SATSissa oli yllättävän täyttä. Ekakertalaisia oli kuin sesongin alussa uuden vuoden lupauksiaan pitämässä. Toivottavasti eivät säikähtäneet ohjaajaa, joka on kyllä ihan mukava (vaikka onnistuukin kimittämään falsetissa, kun hengästyy), mutta ei aina ihan pysy ohjelmissa mukana… En silti valita – lihakset on ihanasti väsyneet ja muutenkin hyvä olo kropassa. Vasen olkapää, joka on vihoitellut koko kevään, kesti hyvin koko treenin. Dippejä tehdessä heräsi kyllä epäilys, että just tuo liike on syypää kipeytyneeseen olkapäähän. Olisi kiva kuulla, onko muilla ollut samoja ongelmia.

Takaisin kotiin Kistasta sainkin ajella tosi sakeassa räntäsateessa. En nyt ala filosofoimaan siitä, mitä kieli kertoo kansasta, mutta on kuitenkin aika posketonta, että ruotsin kielessä ei ole omaa sanaa rännälle! Räntä = snöblandat regn, eli lumensekainen sade – köyhää!!!


Kirjoittanut Indieplace KLO 22:29 Kommentit pois päältä artikkelissa Räntäsateen keskeltä

TUNNISTEET: ,

 

Comments are closed.