Paperinukketaivas

keskiviikko 28. maaliskuun 2007
Melkein hävettää tunnustaa… mutta olen aivan koukussa Stardolleihin! Idea on kertakaikkiaan briljatti ja vakavasti riippuvuutta herättävä: rekisteröidyt palveluun, muokkaat itsesi ”näköisen” MeDollin ja sitten voit shoppailla stardollareilla vaatteita, asusteita ja omaan suiteesi huonekaluja ja muuta rekvisiittaa.

Kuva: Stardoll -etusivu heti kirjautumisen jälkeen

Palvelu on tietty suunnattu pääasiassa kymmenen ikävuoden molemmilla puolilla oleville tytöille. Itseäni ei ole niin kovasti kiinnostanut pukea julkkispaperinukkeja vaan eniten testailen uusia asuja omalle (19-vuotiaalle alter ego -) MeDollilleni MenthaCatille. Alunperin sivuston kehitti suomalainen Liisa – niiltä ajoilta on varmasti peräisin mm. Antti Tuisku julkkispaperinukkien joukossa.


Kuva: MeDollin olemusta voi muokata oman makunsa mukaiseksi

Sivustolla voi vierailla toisten suiteissa ja tsekkailla heidän vaatekaappinsa sisältöä. Ihan kuin oikeassa elämässäkin, voi kateudesta vihreänä todeta, kuinka joillakuilla on ne kaikki ihanat asut, jotka itsekin haluaisit… Onneksi vaatekaupassa asujen kokeilu on ilmaista! Oikeastaan kaikkein hauskinta Stardollissa on mielestäni erilaisten asukokonaisuuksien suunnittelu ”kaupan” valikoimista! Monesti on tarjolla hienoja versioita oikeista designer-asuista.

Kuva: MenthaCat testailee Givenchyn Audrey Hepburnille suunnitelemaa asua

Aitoon muotibloggari-henkeen voit myös ”valokuvata” päivän outfitin omaan valokuva-albumiisi, jota muut saavat vapaasti selailla ja antaa tähtiä sen mukaan, mitä pitävät kuvistasi. Albumiin voi tallentaa myös kuvia pukemistaan julkkiksista, mutta itselläni on kuvia vain omista outfiteistäni…

Kuva: MenthaCatin valokuva-albumista

Jos nyt innostuit aiheesta, niin pieni vinkki vielä: kannattaa rekisteröidä oikea sähköpostiosoite, koska kun on sen vahvistanut, saa palkkioksi 25 stardollaria, jolla varsinkin näin alennusmyyntiaikaan saa hankittua paljon kivaa putiikista!

Tässä vielä linkki kutsuun: http://friends.stardoll.com/r/c238ee902ebe102aa621

Ei muuta kuin: Meet me at Paperdoll Heaven! Ja toivottavasti käyt kirjoittamassa vieraskirjaani…


One Response to “Paperinukketaivas”

  1. Avatar Lily sanoo:

    Apuaa, olen täysin koukussa Stardoll paperinukkeparatiisiin!Blogisi on vaarallisen hyvä :).. Olen uusi lukijasi mutta hyvin vaikuttunut tukholma tipseistä. Joudun nimittäin itse käymään monta kertaa vuodessa ruotsissa eli saan hyviä vinkkejä blogistasi!
    kiitos ja kumarrus
    -lily