15 km taivallettu…

perjantai 27. huhtikuun 2007

Nukuin viime yön tosi huonosti… mikälie vaivasi. Tuumasin jo, että siirrän suunnittelemani 15 km huomiselle, kunnes tajusin, että aika suurella todennäköisyydellä myös ennen maratonia tulee nukuttua huonosti. Eli paras tottua ajatukseen, että juokseminen sujuu jokatapauksessa.

Ja sujuihan se. Hitaasti. Mutta kotona ollaan ja olo on kuitenkin ihan ok.

Lupasin kommentoida uusia sporttiliivejäni. Voin kertoa, että vaikka lenkki ei muuten ollutkaan ihan täydellinen, niin liivit toimivat erinomaisesti. Kuin unelma – tarkemmin sanottuna! Tukevat olematta kiristävät, napakat ja vielä sileästi ommellut saumat sisäpuolella, joiden ansiosta ei tuntunut minkäälaista painamista tai hiertämistä.

Liivit sopivat varmasti hyvin juoksemisen lisäksi myös aerobiciin, pallopeleihin ja muihin sellaisiin lajeihin, jossa hytkytys on keskimääräistä vauhdikkaampaa. Suosittelen lämpimästi!


6 Responses to “15 km taivallettu…”

 1. Avatar Muotipuoti sanoo:

  Itselläni on ollut nuo samaiset sporttiliivit käytössä jo pari vuotta, enkä voi muuta kuin yhtyä mielipiteeseesi. Muita liivejä en ylleni urheillessa enää huoli!

 2. Avatar C sanoo:

  Pitääkin siis mennä katsastamaan nuo casallin sporttiliivi valikoimat, koska siinä on yksi asia mikä on minusta hankalaa löytää, mutta ehkä nuo olisivat sitten minullekkin kelpaavat. Kiitos vinkistä! :)

 3. Avatar Hely sanoo:

  Siis että Shock Absorbereille on oikeasti olemassa vaihtoehtokin! Olen itse SA:n erittäin uskollinen käyttäjä ja olen kertonut ilosanomaa kaikille, jotka ovat jaksaneet kuunnella. Mutta testaanpa siis itsekin Casallia seuraavaksi. Oliko hintaluokka sama kuin SA:ssakin?

 4. Avatar Minttu sanoo:

  En tsekannut, mitä SA:t maksoivat, mutta Casallit maksoivat kruunuissa 499,- eli olisko se euroissa joitain 52,-.

 5. Avatar mari-johanna sanoo:

  Huomasitko muuten eilisessä Dagens Nyheterissä olleen sport-liivi vertailun? Championin Action shape top oli siinä testissä voittanut. Ei tainnut tosin sun mainitsemista liiveistä kumpaakaan mallia olla mukana. Hyvä tietää sitten kun pääsee taas jumppaan :)

 6. Avatar Minttu sanoo:

  Mari-Johanna: No enpä huomannut kun meille tulee SvD ja DN:ää tulee luettua vain satunnaisesti…

  Tulin just 25 km lenkiltä ja olen entistä tyytyväisempi hankintaani!