Britney <3 Prada

maanantai 30. huhtikuun 2007
Olin tänään fikalla parin opiskelukaverini kanssa ja juttelimme mm. product placementistä ja siitä kuinka muotitalot lähettävät julkkiksille vaatteita ilmaisen mainoksen toivossa. Mikäli julkkis eksyy lehtien juoru/seurapiiripalstoille tietty kolttu niskassaan, tietää se erinomaista markkinointi- ja imagoboostia ko. merkille.

Näin siis yleensä. Kaveri kertoi hauskan jutun perfektionismistaan tunnetusta Tom Fordista niiltä ajoilta, kun tämä oli vielä Guccin pääsuunnittelija. (Tom Ford siis uudisti Guccin aika perinpohjaisesti ja pahaan mummo-imagoon vajonnut Gucci nousi coolien ja sexyjen joukkoon juuri Tom Fordin ansiosta. toim huom. :) Lue lisää).

Tom Ford oli kuulemma bongannut jonkin lehden seurapiiripalstalta Victoria Beckhamin kiireestä kantapäähän Guccin vetimissä. Siitä paikasta Tom Ford ryntäsi Guccin PR-osastolle, haukkui koko porukan ja vaati saada tietää, kuka onneton on mennyt lähettämään vaatteita mrs. Beckhamille. No, häntä valistettiin, että Victoria Beckham on ostanut vaatteet ihan itse, Guccin putiikista, täydellä rahalla. Niin että minkäs teet.

Olisi hauska tietää, mitä puolestaan Miuccia Prada on tuumannut nähdessään oheiset kuvat Britney Spearsista:

(Lisää kuvia samasta aiheesta: PopSugar)

Minttu arvaa: ”Britney, vaatteet kuuluu ostaa oikean kokoisena – ei ajatuksella kyllä-mä-ihan-kohta-laihdun!” tai ”Ei, helmiäisenhohtava baby-pinkki käsilaukku ei todellakaan matsaa mekkon kanssa!”

Vartailun vuoksi Pradan mekko myös catwalkilla:


Kuvat: popsugar.com, style.com


9 Responses to “Britney <3 Prada”

 1. Avatar Tuhlaus sanoo:

  Kyllä ne on muotisuunnittelijat herkkähipiäistä kansaa. Ehkä niiden pitäisi tehdä joku sellainen testausmenetelmä, jolla ne selvitääisi sen kenellä on lupa heidän vaatteitaan ostaa, ettei vaan vääriä henkilöitä nähtäis heidän koltuissaan. Ihan helvetin naurettavaa tuollainen.

 2. Avatar Kirsi sanoo:

  Kymmenisen vuotta sitten helsinkiläisessä putiikissa, jossa nykyisin juhlapukuja kai enimmäkseen suunnitteleva henkilö melkein repi luomuksensa käsistäni, kun olin aikeissa tutkailla mekkoaan hieman tarkemmin. Totesi kauhistuneella äänellä, ettei se varmaankaan mahdu minulle ja tosiaan ojensi kättään ottaakseen koltun kädestäni pois. Ihan missä mielessä tahansa käytöksensä oli niin pösilöä, etten hämmästykseltäni saanut siihen mitään nasevaa vastattua.

 3. Avatar Alinea sanoo:

  Auts. Voi Britney… Loistava esimerkki siitä että raha ei todellakaan tuo tyylitajua, eikä pelkkä kallis merkki takaa sitä että vaate näyttäisi hyvältä.

  Taiteilijana symppaan kyllä suunnittelijaa, jota ahdistaa nähdä luomuksensa ei-niin-hyvännäköisen asiakkaan päällä. Yrittäjänä taas tällainen ajattelutapa vähän risoo… asiakas on asiakas, vaikka voissa paistais!

  Riemukasta vappua!

 4. Avatar Anonymous sanoo:

  turhuuksien markkinat…

 5. Avatar Kiki sanoo:

  Eikös tuo Tom Ford-jupakka päättynyt sillä tavalla, että hän kuitenkin käski löytää Victorian mahdollisimman pian/estää häntä siltikin pitämästä niitä vaatteita, vaikka olikin maksanut niistä täyden hinnan? :D

 6. Avatar Anonymous sanoo:

  miksei vic olisi sitten saanut olla gucceissa? eihän vic tyylistään mikään huono maineinen ole..

 7. Avatar Minttu sanoo:

  Tuhlaus & Kirsi: Olen myös vähän sitä mieltä, että jos on niin herkkähipiäinen, että ei kestä nähdä luomuksiaan maksavan asiakkaan päällä, pitäisi käyttää jotain muuta itseilmaisun muotoa kuin toimia muotisuunnittelijana!

  Ja Kirsille vielä: Toivottavasti ko. suunnittelija on saanut oppia kantapään kautta, että tuollainen käyttäytyminen ei kertakaikkiaan käy!!

  Alinea: Välillä tuntuu, että Britney valitsee ihan tahallaan päällensä tosi karseita yhdistelmiä ja paria kokoa liian pieniä vaatteita tietäen, että siten ainakin päätyy lehtien palstoille ja tuhansiin muotiblogeihin…

  Kiki: En ole kyllä kuullut jatkoa tälle Tom Ford/VB jupakalle, mutta käsittääkseni ko. designeri ei ole kuuluisa siitä, että olisi erityisen järkevä/jalat maassa/vailla diivan elkeitä – eli onhan tuo mahdollista…

  Ja anonymoukselle en voi sanoa muuta kuin, että ”kaikki on turhaa ja tuulen tavoittelua…”

  :)

 8. Avatar Minttu sanoo:

  Anonymous 2: Olen samaa mieltä – ja sehän tän jutun tekeekin niin päättömäksi! VB on kuitenkin varsin trenditietoinen ja tyyli-ikoni verrattuna moneen muuhun julkkikseen…

 9. Avatar Minäpä vain sanoo:

  Mielestäni puku ei sopinut britneylle
  ollenkaan! Paremmalta se näytti mallin päällä… Kyl britney osaa!