Muotivalokuvaaja Mikael Jansson

tiistai 29. toukokuu 2007

Kun nyt tällaiselle vinkkilinjalle on lähdetty, niin tässä mahdollisen Tukholman reissun lomaan hyvin sopiva mahtava valokuvanäyttely Kulturhusetissa. Ruotsalainen kansainvälisesti menestynyt muotivalokuvaaja Mikael Jansson on kuvannut kolmen vuoden ajan F1-sirkusta. Kulturhusetissa on esillä 105 työtä tuolta ajalta otsikolla ”Speed of life”.

Kuvista voi aistia hyvin muotivalokuvauksestakin tutun estetiikan, värit ja liikkeen. Mikael Jansson näkee paljon yhtäläisyyksiä muoti- ja F1-maailmoissa, vaikka muoti taitaa kuitenkin käytännössä olla vähän vähemmän hengenvaarallista.

Näyttely on avoinna 12. elokuuta asti Kulturhusetissa Sergelin torin kupeessa ja sisäänpääsy on maksuton.

Kuva: The Style Press


2 Responses to “Muotivalokuvaaja Mikael Jansson”

  1. mari-johanna sanoo:

    Hyvä vinkki, täytyypä yrittää keretä katsomaan tuo näyttely!

  2. Marianne sanoo:

    No hei, kiitos vinkistä. Tuolla kyllä voisi piipahtaa!