Tukholman parhaat shoppailuvinkit

tiistai 29. toukokuu 2007

Suunnitteletko shoppailureissua Tukholmaan?

Olen saanut paljon kyselyitä, mistä Tukholmasta löytyisi vähän tavallisia ketjuja erikoisempaa tarjontaa ja hauskoja putiikkeja. Moni Tukholman kävijä pettyy, jos ei uskaltaudu perinteisen ”risteilyreitin” ulkopuolelle – keskustassa kun dominoivat ne samat muotiketjut, jotka löytyvät Suomestakin.

Mintun parhaat shoppailuvinkit on nyt luettavissa Elleissä: Muodinmetsästäjän Tukholma.

Koska tuossa jutussa mainitut putiikit löytyvät osoitteen perusteella, on shoppailureitin suunnittelussa hyvä käyttää apuna esim. Eniron karttahakua.

Vastaan tosi mielelläni kysymyksiin eri putiikeista, mistä ne löytyvät, mikä on hintataso jne. joko täällä omassa blogissani tai sitten Elleissä.


16 Responses to “Tukholman parhaat shoppailuvinkit”

 1. Via sanoo:

  Kiitos kiitos veri mats, tuo Ellien postauksesi meni nyt kertaheitolla kirjanmerkkeihin!
  Paljon todella hyviä vinkkejä!

 2. Minttu sanoo:

  Kiva, jos tuli tarpeeseen!

  C/o Stockholm, joka on mainittu jutussa, on tosiaan sulkemassa oviaan (niinkuin tuossa aiemmin kirjoitinkin), mutta muita muutoksia ei tietääkseni ole ainakaan vielä tullut.

 3. Helmiä vai timantteja? sanoo:

  luin myös tuon kirjoituksesi, ja rupesin miettimään että onko Wesc siinä Guccin vieressä?

 4. Minttu sanoo:

  Helmiä vai timantteja: Wesc:n concept store on Kungsgatan 66:ssa, mutta myydäänhän niiden vaatteita vähän jokatoisessa putiikissa täällä…

  Ja Kungsgatan 66 löytyy, kun jatkaa PUBin kohdalta vielä pari korttelia eteenpän – siis jos on tulossa Stureplanilta päin…

 5. Helmiä vai timantteja? sanoo:

  ”Wesc:n concept store on Kungsgatan 66:ssa” Ööh, olit kirjoittanut Elleihin ”WESC, Birger Jarlsgatan 3” ja eikös Guccin osoite ole Birher Jarlsgatan 1? :DDD

 6. Minttu sanoo:

  No voi sorry – WESC on muuttanut!! Pitäisi varmasti laittaa Elleihinkin kommentti tästä!

  Tuhannet kiitokset helmiä vai timantteja!!

 7. Minttu sanoo:

  Ja piti vielä lisätä, että Gucci on tosiaan Birger Jarlsgatan 1:ssä!

 8. Helmiä vai timantteja? sanoo:

  ohops, nyt huomasin kirjoitusvirheeni, mutta tarkoitin Birger enkä Birher :DD Mutta joo, eipä tuo mitään :>

 9. iina sanoo:

  tästä postauksesta oli suuri hyöty.
  olen muuttamassa 19.6. tukholmaan puoleksi vuodeksi, ja olen monesti miettinyt että mistä saisin shoppailuvinkkejä. kiitos.:)

 10. Anonymous sanoo:

  Kiitos todella paljon tästä ! Olen menossa kesäkuun puolivälissä sinne ja olen todella onneton, en osaa suunnistaa siellä yhtään, viimekerrastakin on joku 5 vuotta. Tämä tulee kyllä tarpeeseen, kiitos kovasti !

 11. emes sanoo:

  Kiitos paljon näistä vinkeistä! En olisi ikinä löytänyt näitä kauppoja ja niiden ihania vaatteita ilman juttuasi :). Tuli ostettua paljon ja halvalla.

 12. Anonyyi sanoo:

  Heippa! :) Oon kuullut joskus Manhattan- nimisestä sellasesta secondhand putiikista, sielä olisi kuulemma todella kivoja vaatteita! :) Ootko itse kuullut? Meen tänä kesänä vielä tukholmaan pyötähtämään ja haluaisin käydä kyseissessä paikassa, mutta en ole varma onko se kungsgatannilla vai missä..? :( Voisitko mitenkään auttaa?

 13. Anonyymi sanoo:

  Heippa! :) Oon kuullut joskus Manhattan- nimisestä sellasesta secondhand putiikista, sielä olisi kuulemma todella kivoja vaatteita! :) Ootko itse kuullut? Meen tänä kesänä vielä tukholmaan pyötähtämään ja haluaisin käydä kyseissessä paikassa, mutta en ole varma onko se kungsgatannilla vai missä..? :( Voisitko mitenkään auttaa?

  • Minttu Minttu sanoo:

   Anonyymi, en kyllä ole kuullut… Tiedän vain, että täällä on Manhattan-niminen leffateatteri, joka näyttää queer-elokuvia. Olisikohan heillä joku putiikkikin? Mutta tosiaan, 2nd hand putiikkiin tuolla nimellä en ole törmännyt. :)

 14. Maija sanoo:

  Hei ! Mistä löytäisin Hollisterin kaupan? Joku on maininnut sen olevan Gallerian-kauppakeskuksessa, mutta onko lähde tosi? Ja toinen kysymykseni on, että voiko tukholmassa maksaa euroilla? Vai pystyykö laivassa vaihtamaan kruunuihin? Toivon, että vastaat pian!!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Hei! Pitää paikkansa, että Hollister löytyy Gallerian-ostoskeskuksesta ihan keskustasta. Nyt alennusmyyntiaikaan siellä on onllut ihan käsittämättömät jonot sekä sovituskoppeihin että kassalle, joten toivotan teille hermoja… Keskustasa voi monessa paikkaa maksaa euroilla, mutta kannattaa ehdottomasti vaihtaa kruunuihin laivalla tai maksaa pankki-/luottokortilla, koska silloin saa paljon paremman kurssin.

   Kivaa reissua sulle!! Toivottavasti ehdit saada vastaukset ajoissa! :)