Pitäkää peukkuja!!

lauantai 09. kesäkuun 2007

Tänään se sitten on – Tukholman maraton. Vähän kyllä jännittää… Varsinkin kun keli on mitä on, eli ihan taivaallinen kesäpäivä, pilvetön ja tuuleton. Tosin maratonin juokseminen 30 asteen helteessä voi olla pikkuisen exra-haasteellista.

Valmistautuminen on mennyt ihan hyvin. Mitään erityisiä tyhjennys-tankkaus -leikkejä en ole jaksanut leikkiä. Se olisi tuntunut vähän koomiselta tällä tasolla, mutta urheilujuomaa olen kitannut noin ziljoona litraa. Oli muuten tosi fiksua syödä eilen yliopistolla lounaaksi hyper-chili-thai-ruokaa – vaikka kai sitä olisi maha sekaisin ilman Red Curryäkin

Mintun juoksupaidan selässä lukee Minttu ja ompelin vielä Suomen lipunkin siihen. Lähinnä tavoitteena on kalastella kannustusta katsojilta ja juttuseuraa matkan varrelle.

(No menipäs se lippu lutusesti vähän kallelleen…)
Lähtö on klo 15.00 Suomen aikaa.

Kommentteja ja fiiliksiä matkan varrelta tulee varmasti vasta huomenna.


5 Responses to “Pitäkää peukkuja!!”

 1. Avatar Marianne sanoo:

  Onnea matkaan! Mua huimaa ihan pelkkä ajatuskin. :D Taidan mennä nauttimaan auringosta vaakatasossa…

 2. Avatar Salla sanoo:

  Onnea matkaan! Ja hyvä, ettö on suomi edustus päällä ;)

 3. Avatar Anonymous sanoo:

  Onnea myös täältä päin!

 4. Avatar mari-johanna sanoo:

  Mites se sitten meni??? Oletko vielä hengissä? Oli aivan SAIRAAAAN kuuma, itse hellemekossa katselin ohimennessäni juoksijoita säälivästi :) Et ollut ainoa suomalainen, DN:n mukaan siellä oli n 6270 suomalaista kaikkiaan 17655 ilmoittautuneesta. Aika huima suomalaisosallistujamäärä! Muuta tärkeää statistiikkaa DN:sta: 35 000 banaania syötiin juoksun aikana!! Hih!

 5. Avatar Minttu sanoo:

  Monet kiitokset onnentoivotuksista! Aika rankka reissuhan siitä tuli niinkuin seuraavasta postauksesta voi lukea, mutta positiiviset ajatuksenne varmasti kannusti eteenpäin, vaikka luinkin ne vasta jälkeenpäin!!