Cooleja kuulokkeita

torstai 28. kesäkuu 2007

Katu-uskottavien vaatteiden valmistajana paremmin tunnettu WeSC on tehnyt oman kuulokemalliston. Lanseerausbileet olivat eilen Café Operassa asiaankuuluvan asiallisen dj-kaartin tahdittamana.

Kuulokkeita on viittä eri mallia ja muutamaa eri väriä (tsekkaa tarkemmin täältä). Valikoimasta löytyy omansa niin ammattimaiseen dj -käyttöön kuin simppelit nappikuulokkeet vähän diskreetimpään diggailuun. Kalleimpien, noin 1800,- kruunua maksavien DJ Steve Aoki Pro -kuulokkeiden designista on vastannut dj Steve Aoki.

Minttu oli mukana bileissä ja poikkeuksellisesti tuli oikein kuvattua illan asukin. Sain tänään kuitenkin uuden tietsan (mikä on ihan tosi huippua!!) enkä ole vielä ehtinyt asentaan kaikkia ohjelmia, joten kuvien siirtäminen kamerasta koneelle ei onnistu. Nyt on lisäksi ihan kauhia kiirus, kun pitää ehtiä WeSC:n kevät/kesä 2008 muotinäytökseen… Mutta raporttia seuraa huomenna sekä muotinäytöksestä että Mintun festivaaliasuista ja mitä muuta kivaa tässä nyt ehtiikään tapahtua! I promise!


5 Responses to “Cooleja kuulokkeita”

 1. Avatar Duussi sanoo:

  Yess! Kelpais kyllä mulle, WeSC harvemmin pettää. Olen haaveillut kunnon kuulokkeista jo pidemmän aikaa, mutta niiden seuraksi tietysti tarttis joku uusi kiva muzakkilaite.. hmm. :)

 2. Avatar Minttu sanoo:

  Kelpaisi kyllä mullekin!!

  En tajua.. tein postauksen WeSC:n eilisestä muotinäytöksestä ja blogger näyttää, että se olis julkaistu, mutta ei mun koneella ainakaan näy. Ihme juttu!

 3. Avatar Anonymous sanoo:

  mistä noit WeSC:n kuulokkeita saa ?

 4. Avatar Anonymous sanoo:

  Stockmannilta ainakin olen löytänyt sellaisia isoja korvat peittäviä kuulokkeita sekä nappi kuulokkeita. Molemman oli WESC:n valmistamat.. Hinta oli 18.90€-49.90€ riippuen kuulokkeista.

 5. Avatar Anonymous sanoo:

  niit siis saa stockmanilta?