WeSC kevät/kesä 2008

perjantai 29. kesäkuu 2007
WeSC:n kevät/kesä 2008 mallisto jatkaa uskollisena samalla linjalla kuin tähänkin asti. Pääosan mallistosta muodostavat farkut, t-paidat ja hupparit. Vaikka WeSC ei ole koskaan edustanutkaan sitä kaikkein niukinta ja tiukinta trendiä, on ensi kesän yleisilme entisestäänkin väljempi ja rennompi. Ainoana poikkeuksena on söpöt pikku shortsit tytöille ja vähän yllättäen miesten todella hyvännäköiset kauttaaltaan kapealinjaiset farkut, joissa on selkeästi korkeampi vyötärö edellisiin sesonkeihin verrattuna.

Näytöksen perusteella voisi kuvitella, että WeSC:n inspiraation lähteenä ovat olleet niin Peppi Pitkätossu, niittyjen keijukainen kuin sarjakuvien perusnörttikin. Värimaailma oli joko iloisen värikylläinen tai hempeän keijumainen. Keijumaiset asutkin saavat tosin seurakseen ärtsyn väriset klopokengät.

Kuva: keveitä materiaaleja ja hillitty väriskaala – kengät toimivat kontrastina ja tuovat kokonaisuuteen särmää. Voisi kuvitella, että baby-doll -leikkaus alkaisi jo vähitellen olla menneen sesongin lumia, mutta henkäyksen ohut puuvillainen toppi yhdistettynä väljiin tummaa farkkua oleviin polvimittaisiin shortseihin näyttää kyllä oikein raikkaalta.

Kuva: Hempeiden värien lisäksi mallistossa oli paljon kirkkaita päävärejä ja jonkin verran mustaa ja valkoista, kuten neuleessa vas. Tyttöjen farkut olivat kaikki erittäin löysiä ja lahkeissa mahtavat käännökset! Mallistossa oli monia takkeja (kuten kuvan sailor-henkinen pusakka), jotka Minttu olisi kelpuuttanut itsellensä ihan saman tien.

Kuva: Miesten asuissa oli monia tosi helmiä. Rennot shortsit, värikkäät paidat ja neuleet sopivat (toivottavasti) monen kesämiehen garderobiin. Hupparit on tietty WeSC:lle ”se juttu”, joten niitä piti olla mukana – väriskaala oli yllättävänkin pirteä. Päävärejä, kuten keltaista, punaista ja vihreää oli myös miesten kengissä.

Näytöksen parasta antia Mintun mielestä olivat erilaiset takkimaiset pusakat, lökät farkut (supermakeita!!) ja pikkuiset neulemekot. Miehille oli kivoja rentoja paitoja ja takkeja sekä hyvännäköisiä neuleita.

Muotinäytös pidettiin Lidingössä melkoisen ajomatkan päässä keskustasta. Paikka oli tosi luonnonkaunis ja aika osuvasti myös catwalk oli peitetty aidolla nurmikolla. Bileet jatkuivat näytöksen jälkeen aamun sarastukseen varsin nimekkään dj-kaartin tahdittamana…


8 Responses to “WeSC kevät/kesä 2008”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  olitko jatkobileissä? millasta oli? =D
  löysin tämän blogin vasta nyt, mutta aijon jatkossa alkaa kyllä lukemaan! :D

 2. Avatar mari-johanna sanoo:

  Saitko kutsun näytökseen kun olit keskiviikkona kutsuilla? Cool!

 3. Avatar Minttu sanoo:

  Anonymous: Olin, mutta en kovin kauaa – perjantai oli kuitenkin työpäivä… Tosi kiva, jos tykkäät blogista! Tervetuloa vaan uudelleenkin!

  Mari-Johanna: Eiks vaan!! Tosi cool!

 4. Avatar Desthea sanoo:

  Kivannäköisiä näytöskuvia, ihanan rentoa ja värikästä. :)

 5. Avatar Minttu sanoo:

  Desthea: Näytöksestä jäi tosiaan ihanan värikylläinen jälkimaku!

 6. Avatar Anonymous sanoo:

  Täytyy kyllä myöntää että kateeksi käy. Olen tässä seurannut WeSC:n toimia vajaan puolitoista vuotta. Huomenna(11.7) olen shoppailemassa Tukholmassa ja WeSC-store on ehdoton vierailukohde. Näytti kuvien perusteella että miestenmallisto sisältää todella mielenkiintoista matskua. Mitä niihin slimfarkkuihin tulee niin kiinnostus heräsi jo nyt :D

  Tsemppiä T: Sakke

 7. Avatar Anonymous sanoo:

  mikä on tukholman wesc kaupan osoite?

 8. Avatar Anonymous sanoo:

  onks helsinkiin tulossa ihan joku wescin oma liike vai mitä ? ihan kun olisin kuullu mutta en kyllä oo varma :p