George Michael Globenilla

lauantai 30. kesäkuu 2007

Mintun lievästi sanottuna hektinen festivaaliviikko huipentui eilen illalla George Michaelin konserttiin Globenilla. Olin etukäteen hiukan huolissani vanhan suosikkini kunnosta – kaikenlaisten hänestä kuultujen vähemmän mairittelevien uutisointien vuoksi. Huoli osoittautui kaikeksi onneksi täysin turhaksi! Ulkoisesti mr. Michael ei ollut yhtä timmissä kunnossa kuin uran loistoaikoina 80- ja 90-lukujen vaihteessa, mikä on ihan ymmärrettävää (jopa starat vanhenevat…), mutta lauluääni oli ihan juuri niin käsittämättömän täydellinen kuin vaan voi kuvitella!

Tiettyä high-school reunion -fiilistä konsertissa oli (jos olette nähneet leffan Music and Lyrics tiedätte mitä tarkoitan…), joskin meitä oli noin 13 000 vähän ”kypsemmän ikäluokan” diggaria paikalla. Tavallaan ihan virkistävää olla kerrankin (tai jälleen) konsertissa, jossa on itse nuorempi kuin yleisön keski-ikä…

Mutta, koska tämä on muotiblogi niin varmuuden vuoksi vielä George Michaelin biisi (ja video!!), jonka vuoksi hänen pitäisi olla ihan jokaikisen fashionistan suosikkilistalla.

…sometimes the clothes
do not make the man…


8 Responses to “George Michael Globenilla”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  Tää ei nyt liity aiheeseen, mutta nappasin sut preciousgirlin muotiblogista kun kommentoit mulle siitä topshopista :) aionkin juuri mennä sinne drottinggatanin kauppaan. ja se drottinggatan on muuten aivan mahtava katu ;D mun ei tarvi melkeinpä ollenkaan tukholmassa shoppailessani olla muilla kaduilla kuin sillä :)

  t: bubbaa

 2. Avatar Anonymous sanoo:

  tota sori tuli kirjotusvirhe, sehän on drottninggatan :D

  t:bubbaa

 3. Avatar Minttu sanoo:

  Bubbaa: Voisin suositella sulle Drottninggatanin lisäksi Götgatania Södermalmilla. Sinne pääsee tosi helposti T-banalla.. Jää pois asemalla, jonka nimi on Slussen ja nouse sieltä suoraan Götgatanille (sisällä asemalla on viitoitus). Jatka hiukan eteenpäin (etelään, poispäin keskustasta, mäkeä ylös) Götgatania ja löydät vierekkäin Weekdayn (mm. Cheap Monday) ja Monkin sekä näitä vastapäätä BikBokin. Kaikista saa hauskaa, hyvää käyttökelpoista muotia hyvään hintaan!

 4. Avatar A sanoo:

  Hei osaisitko kertoa saako mistään päin Tukholmaa Chloén laukkuja, äitini kun meinaa ehkä ostaa semmosen ;>

 5. Avatar Minttu sanoo:

  A: Chloén laukkuja myy ainakin Natalie Schuterman, Birger Jarlsgatan 5. Mainostivat juuri saaneensa uuden erän ”Edith”-laukkuja…

 6. Avatar A sanoo:

  Okei kiitos paljon! :)

 7. Avatar Anonymous sanoo:

  oi kiitos paljon neuvoista! :) ah,ihanaa ens maanantaina on shoppaamas siellä ;D

  t.bubbaa

 8. Avatar Duussi sanoo:

  Aaaaahh! George! Kyllä muuten lähti suomalaisistakin yllättävän paljon ääntä ja liikettä ja meininkiä! :) Hiki päässä jorattiin lähes koko parituntinen. Upea ääni, ja taustakuorollekin tuli huokailtua.

  Love. :)