Muotinäytösmingel

lauantai 30. kesäkuu 2007

Ennen WeSC:n muotinäytöstä minglasi kansainvälinen (bongasin ainakin ranskaa, italiaa, saksaa ja tietysti ameriikkaa puhuvia seurueita) muotiväki näytösalueen ulkopuolella. Pitkään yöhön valoisa ilta ja navakka mutta lämmin merituuli loi jännän kauhuelokuvamaiset kulissit saaristomaisessa rantamestassa pidetyille bileille. Täkäläisistä muotibloggareista oli paikalla ainakin Carolina, Sigrid, Michaela ja Linn

Oli varsinainen pähkinä, mitä laittaisin päälleni tilaisuuteen. Toisaalta olin ihan varma, että suurin osa muusta väestä on aika Street Casual, enkä halunnut olla missään tapauksessa ylipukeutunut. Toisaalta halusin kuitenkin näyttää coolilta enkä liian arkiselta.

Tällaiseen asuun päädyin:

 • ”I recycle fashion” t-paita, Globe Hope
 • Musta minihame H&M
 • Ihanat pitsisukkikset tuliainen Italiasta (kiitos Tinni!!)
 • Mustat lakeriballerinat Rizzo
 • Clutch Hugo Boss
 • Rannekorut H&M


2 Responses to “Muotinäytösmingel”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  tota paitaa oon himonnu niin kauan :D

 2. Avatar Minttu sanoo:

  Anonymous: Tykkään kanssa T-paidasta tosi paljon (minkä ehkä huomaa siitä, että ses on aina mulla päällä… ;)). Se on kivasti vähän persoonallinen kaikkien printtipaitojen keskellä ja message on osuvasti moniselitteinen! :D