American Apparel Tukholmaan!!

lauantai 28. heinäkuu 2007

Kaikki, jotka ovat seuranneet Go 4 it vol. 2 -blogia tietävät, että Minttu diggailee täysillä American Apparellista. Varmaan vuoden AA:n kotisivuilla on mainostettu, että Tukholmaan avataan putiikki, mutta mitään varmistusta asiaan ei ole saatu. Paitsi nyt! Todistettavasti (valitettavasti ei kuitenkaan ole valokuvatodisteita…) Söderin parhailla muotishoppailukulmilla Götgatsbackenissa – tarkemmin sanottuna Götgatan 36:ssa – on tyhjässä liikehuoneistossa havaittu elämää sekä… tadaa: American Apparellin teipit ikkunoissa!

Ei voi siis kestää enää kauaa, että putiikki on auki!


5 Responses to “American Apparel Tukholmaan!!”

 1. Avatar Lily sanoo:

  Aivan loistavaa! Mulla on lento 14.8 tukholmaan niin toivottavasti se putiikki on saatu auki siihen mennessä.Ilmoitathan jos tulee jotain uutta tietoa :)

 2. Avatar Kiki sanoo:

  Kiva juttu, tuolla minäkin haluan käydä, Tukholmaan on kuitenkin hieman lyhyempi matka matkustaa :D.

  Miksi kaikki tulevat kuitenkin aina vain Tukholmaan, muttei koskaan Helsinkiin? Varmasti Suomestakin löytyisi asiakaskuntaa muillekin, kuin vain ruotsalaisille vaateketjuille.

 3. Avatar Minttu sanoo:

  Lily: Kyllähän tuo siltä vaikuttaa, että putiikki on pian auki! Uskoisin, että ovat etsineet sopivaa liiketilaa aika kauan, koska kotisivuilla on tosiaan ollut ilmoitus, että avaavat Tukholmassa vaikka miten pitkään, mutta mitään ei ole tapahtunut. Ennen kuin nyt!

  Kiki: Tosiaan! Tervetuloa vaan Tukholmaan! Varmaan AA rantautuu kohta Helsinkiinkin…

 4. Avatar Salla sanoo:

  Voi ei! Haluan takaisin Tukholmaan!

 5. Avatar Hely sanoo:

  Huomasin saman lauantaina kun kuljin paikan ohi Götgatanilla. Sisällä näytti kyllä olevan vielä aika keskeneräistä, mutta toivottavasti saavat äkkiä valmiiksi.

  Kannattaa vierailla ko. osoitteessa muutenkin, tulevan AA:n viereisestä portista pääsee sisään pieneen galleriaan, jossa esim. Filippa K-miesten myymälä sekä STUK, jossa oli juuri alkanut ale-myynti (paljon farkkuja jne.)