Bling bling tietokone

tiistai 31. heinäkuu 2007

Yksi Mintun suosikki-kisuista Hello Kitty täyttää tänä vuonna 30-vuotta. Sen kunniaksi julkaistaan aivan mielettömän ihana Swarowski-kristallein koristeltu pinkki läppäri!

Voi kuinka mahtava tuollaisella olisikaan lopputöitä ja muitakin tuskaisia pakerruksia väsäillä! Mitään suurta riskiä moisen hankkimiseen ei taida olla, sillä kyseisiä bling bling -tietsoja valmistetaan vain 300 kappaletta ja hintaa sillä on tuplasti perusversioon verrattuna eli noin 19 000 kruunua.

Lue lisää: Hello Kitty-dator med kristaller


16 Responses to “Bling bling tietokone”

 1. Avatar Tuhlaus sanoo:

  Mä kuolasin tota samaa muutama viikko takaperin. Se on vaan niiiin ylisöpö!

 2. Avatar Minttu sanoo:

  Tuhlaus: Tosiaan ihan ylisöpö!! (mun varmaan pitää alkaa seuraan tarkemmin sun blogiasi, kun näköjään postailen aina samoista aiheista sun kanssa. Enkös onnistunut sauhuamaan AA-mekoistakin just sun jälkeen… ei ole kuitenkaan tarkoitus plagioida! Sorry!!)

 3. Avatar La Dolce Vita sanoo:

  Siis eiiiiiii…. Mä olen aivan hulluna Hello Kittyyn! Tuollainen olisi aivan ylisöpö! Ihastuin myös viime perjantaina Hello Kitty- pyörään, se oli jotain upeeta.

 4. Avatar Minttu sanoo:

  La Dolce Vita: Tykkään kanssa tosi paljon Hello Kittystä – niinkuin varmaan voi tuosta mun ”omakuvastani” arvatakin. Ihanaa kitsiä, vaikka ei kyllä kovin aikuismaista… ;D

 5. Avatar Duussi sanoo:

  Nohuhhuh mikä namu! Tosin en tiedä, uskaltaisko tollasta blingbling-läppäriä ottaa mihinkään mukaankaan..

  Well, onneks ei tuu kiusausta hankkia tollasta, kun se ei oo Mäkki. :)

 6. Avatar La Dolce Vita sanoo:

  Sehän siinä huvittavaa onkin, minäkin teini-iän jo reilusti ohittaneena katselen iki-ihania Hello Kittyjä.. Blogissani olen muuten maininnut tilanneeni Hello Kitty- korvikset (aidot? en tiedä..), niiden pitäisi tulla postissa tänään tai huomenna.. Tule sitten katsomaan kuvat ;)

 7. Avatar Anonymous sanoo:

  ihana! vähän kateellinen nykyisille lapsille, kun hello kitty-kamaa on saatavilla tiimaria myöten… ei vaan silloin kun itse olin lapsi – ja sitä on pitänyt kompensoida ostamalla sitten näin vanhemmiten milloin mistäkin;)))

 8. Avatar Jabadaba sanoo:

  Tulipas tästä mieleen, että miten omat teinisi suhtautuvat siihen, että äippä kuolailee kaikkea tuollaista nuorisotavaraa? Tai yleensäkin siihen, että mamma on kiinnostunut samasta HM-muodista kuin monet nuoret?
  Muistan vaan itse, miten joskus teininä nolotti oman äidin pukeutuminen: joskus se oli muka liian vanhanaikaista mutta joskus aivan liian nuorekasta ;)

 9. Avatar Ninni sanoo:

  Rakastan Hello Kittyä, mutta tuo läppäri on kyllä aivan kamala. Missä tuota voisi käyttää, ei ainakaan töissä. Itse postasin tästä samaisesta kuvasta jo pari kuukautta sitten, mutta otsikkona taisi olla Hello Kitty gone bad ;-).

 10. Avatar tipitii sanoo:

  Vähän liian bling-bling mulle, mutta täytyy kuitenkin myöntää, että onhan se söpö ;)

 11. Avatar Pinkki sanoo:

  Aivan ihana! Minä tosin taidan tyytyä hieman hillitympään pinkkiin Vaioon…

 12. Avatar MELBA sanoo:

  Todellakin liian ihana ! Mutta niinkuin jo mainittiinkin läppäriä tuskin voisi muualla kuin kotona käyttää.

 13. Avatar Molly Brown sanoo:

  Ihana! :) Tuolla kelpaisi kirjoitella.

 14. Avatar Minttu sanoo:

  Aikun ihanaa, että Hello Kitty herättää näin paljon kommentointihaluja! Kiitos kaikille kommenteista!

  Jabadaba: Kyllä saan välillä kuulla tyttäriltä varsin suorasukaisia kommentteja, mutta yleensä ovat kyllä iloisia, että löytävät kaikenlaista lainattavaa äiskän vaatekaapista.

 15. Avatar T_S sanoo:

  Mistä tollasen läppärin saa hankittua? Tyttärelle koitin tässä googlata niin löyty tää blogi mutta mistään nettikaupasta ei löydy enää tollasta konetta. Voishan toki täälläkin teettää kalvot mihin tahansa läppärin kanteen http://designskins.fi/ mutta jos valmiina löytäis niin kelpaishan sekin

  • Minttu Minttu sanoo:

   T_S, tuo on kyllä sen verran vanha juttu, että en tosiaankaan tiedä, saako niitä mistään enää. Ehkä skin on kuitenkin varmin vaihtoehto saada vähän blingiä (tietokone)elämään. :)