Lisää Hello Kittyä

torstai 02. elokuu 2007

Edellisen postauksen aiheuttamien lukuisten kommenttien rohkaisemana julkaisen kuvan viime Thaimaan-reissulta löytyneen aarteesta:

Ehkä pinkki Hello Kitty -tietokone olisi tosiaan vähän too much jossakin asiallisessa palaverissa… Kuvan rannekello on kuitenkin usein Mintun ranteessa tuomassa inhimillisyyttä ja huumoria ankaraan business-pukeutumiseen!


8 Responses to “Lisää Hello Kittyä”

 1. Avatar Kiki sanoo:

  Itse en ole mikään erityinen Hello Kitty yms. maskottifani, mutta tuo kellohan on ihan nätti :D. Ehkäpä musta nahkaranneke hieman tasapainottaa kellotaulun prameutta?

 2. Avatar Helmiä vai timantteja? sanoo:

  Vähänkö söpö! Kikin kanssa olen samaa mieltä, että musta ranneke tasapainottaa kellotaulua :)

 3. Avatar Minttu sanoo:

  Kiki: Kiitos! Olen kyllä ihan samaa mieltä, että krokopainettu nahkaremmi tekee kokonaisuudesta vähän vähemmän imelän… Vaikka onhan se aika kitsi silti! ;D

  Helmiä vai timantteja: Onhan se aika namu! Tunsin kyllä itseni vähän pimeeksi, kun ostin sen, mutta on se tuonut paljon iloa ja huvittanut kanssaihmisiä…

 4. Avatar La Dolce Vita sanoo:

  Söpö. Ehken minäkään sellaista läppäriä kehtais yleisellä paikalla kantaa, mutta kotona, salaisessa Hello Kitty- kammiossani… ;)

 5. Avatar Pinkki sanoo:

  Iihana! Eikä mikään yltiösöpö, vaan voisi käydä jopa asiallisesta kellosta jos ei liian tarkkaan katso…

 6. Avatar Anonymous sanoo:

  En usko että oot 40! Oispa munki äiti tollane ku sä :DDD

 7. Avatar Minttu sanoo:

  La Dolce Vita: Haluan kanssa salaisen Hello Kitty -kammion!! ;D

  Pinkki: Sehän tuossa kellossa onkin yksi hauska puoli, että kauempaa ja nopeasti katsottuna se näyttää ihan asialliselta, mutta lähempää tarkasteltuna paljastuu koko totuus!

  Anonymous: Hihi!! Kyllä saankin aina välillä kuulla, että ”mutsi mitä sä nyt taas oot keksiny!” Ruotsissa ollaan (tai ainakin Tukholmassa) vähän rennompia pukeutumisen suhteen. Jopa itseeni verrattuna paljon vanhemmat, kulkevat tyylikkäästi nuorekkaissa trendivaatteissa, nahkatakeissa, pillifarkuissa ja platform-kengissä..

 8. Avatar Kallo sanoo:

  Olen kateudesta vihreä :( Vaikka en niin valtavasti Hello Kittystä tykkää, mutta jotkin asusteet ja yöpaidat ovat söpöjä.