Vinkki!

sunnuntai 30. syyskuu 2007

Net-a-porterissa on käynnissä kampanja, jonka aikana tilatut tavarat toimitetaan ilman rahtia! Erinomainen etu, sillä rahtikustannukset ovat helposti n-a-p:sta tilattaessa aika suolaiset… Kirjoita FREESHIP koodikenttään, kun olet tsekkaamassa ulos kassalta. Kampanja on käynnissä 10. lokakuuta asti.


7 Responses to “Vinkki!”

 1. Avatar Salla sanoo:

  Uu, jospa nyt olisi se hetki, kun uskallan tilata! :) Kiitti vinkistä!

 2. Avatar Anonymous sanoo:

  Minttu, kiitos upeasta blogista! Löysin tänään tänne kaverin vinkistä, ja tulen varmasti takaisin. Pidän sun tavasta kirjoittaa!
  – Mar1 –

 3. Avatar Minttu sanoo:

  Salla: Aloin kanssa laskeskella, josko säästöpossuun olisi jo kertynyt Louboutinien verran… ;)

  Mar1: Voi kiitoksia!! Ja tervetuloa linjoille!

 4. Avatar Anonymous sanoo:

  Pitikö tuokin sun kertoa…;) Ottakaa joku multa luottokortti pois. Tilasin DvF:n kietaisumekon, joka alestakin kyllä maksoi liikaa… voihan sen palauttaa… onhan ne ajattomia… voi ei…

 5. Avatar Minttu sanoo:

  Anonymous: Mekko on varmasti tosi upea ja ihana!! :)

 6. Avatar Anonymous sanoo:

  Jäi mekko saamatta (grrr). Koska asun tällä hetkellä ulkomailla, mutta luottokorttini on suomesta eivät he kuulema voi lähettää sitä mekkoa kuin suomeen (ja vielä kun kyseessä on ensimmäinen tilaukseni). Oli kyllä ensimmäinen ja viimeinen kerta kun yritän heiltä tilata:(((

 7. Avatar Minttu sanoo:

  Anonymous: No voi ei!! Vähän tyhmää! Olen tilannut n-a-p:sta vain kerran ja olin ihan tosi tyytyväinen saamaani palveluun, mutta tuo tuollainen kuullostaa kyllä vähän idioottimaiselta… Siellähän pystyy tilaamaan tavaroita lahjaksikin. Eihän ne nyt voi olettaa, että lahjan ostaja ja lahjan saaja asuvat aina samassa maassa. Outoo…