Syyskengät

maanantai 01. lokakuu 2007

Pitäisi löytää hyvät syyskengät… Omista varastoista löytyy tummanruskeat bikersit, kiiltonahkaiset miesten kenkien tyyliset nauhakengät ja korkeat pyöreäkärkiset tummanruskeat perussaapikkaat. Ihan välttämättä tarvisin kuitenkin vielä mustat korkeat kengät/nilkkurit/saappaat, mitä korkeammat sen parempi. Tai pitää niillä tietenkin pystyä kävelemään! (hihi) Din Skosta hätäpäissään ostetut kengät päätyivät palautukseen eikä parempia ole vielä tullut vastaan.

Kuva: Chloén nauhakengille en sanoisi ei…

Net-a-porterista löytyisi ihan unelmat Marc by Marc Jacobsit. Voisin myös harkita vakavasti Louboutinin ihania ja kovasti hypetettyjä niittinilkkureita. Sen sijaan Marc Jacobsin kumisaappaat saavat pysyä n-a-p:in varastoissa söpöydestään huolimatta…

Ehkä kuitenkin päädyn TopShopin nilkkureihin. Niiden luistintyylinen nauhoitus on tosi kiva, mutta korko ehkä jotenkin liian huteran oloinen. Tai sitten hankin Vagabondin kiilakorkokävelykengät, joita olen jo katsellutkin vähän sillä silmällä.

Lisää syksyn kenkämuodista Mintun kirjoittamassa jutussa Elleissä: Syksyn parhaat kengät


One Response to “Syyskengät”

  1. Avatar Anonymous sanoo:

    ei kyllä sovi sulle lainkaan nuo korkeat farkut O.o hyi että!