Virkattua graffitia

maanantai 29. lokakuu 2007

Ja muita käsityön ihmeitä on esillä ensi viikonloppuna Sollentuna Expo Centerissä (entinen Sollentunamässan). Syfestivalen on ihan must tapahtuma kaikille, ompelemisesta, askartelusta ja muusta näpräämisestä kiinnostuneille. Messuilla on mahdollisuus perinteisen messuosastojen kiertelyn lisäksi osallistua erilaisiin työpajoihin, joissa opetetaan mm. kankaan painantaa (tee oma printti t-paita!), scrapbookingia (kortteja ja valokuva-albumeita), korun valmistusta ja paljon muuta. Useimmat työpajat ovat maksuttomia, mutta materiaalit pitää kustantaa itse.

Tapahtumassa on näytteilleasettajia ja työpajoja myös neulomisesta, tilkkutöistä, kudonnasta ja nypläyksestä kiinnostuneille. Tsekkaa ohjelma tästä.

Messujen ajankohta: 2. – 4.11.2007
Paikka: Sollentuna Expo Center (kartta)
Avoinna: perjantai 10.00-18.00, lauantai 10.00-18.00, sunnuntai 10.00-17.00
Pääsymaksu: aikuiset 120 kruunua, lapset (7-14 v.) 40 kruunua

Kuva: Syfestivalen


2 Responses to “Virkattua graffitia”

  1. Avatar adelheid sanoo:

    Näyttääpä mielenkiintoiselta… vaikka suurin osa ohjelman tekniikoista on jo halussa, niin löytyi mullekin yksi uutuus: tentrådsbroderi!

  2. Avatar Minttu sanoo:

    Adelheid: Mun mielestä jo pelkästään messuilla kiertely ja kaikkien esillä olevien töiden tutkiminen on ihan älyttömän inspiroivaa. Pitää vain päättää etukäteen tarkkaan mitä ”saan” ostaa, muuten tulee taas hankittua matkalaukullinen uusia projekteja.