Nearly Nude

tiistai 30. lokakuu 2007

Australialainen alusvaatemerkki Nearly Nude saapuu Tukholmaan! Nearly Nuden on perustanut australialainen muotitoimittaja Lucy Hoskins vain muutama vuosi sitten. Merkin perusfilosofia on tarjota tyylikkäitä ja moderneja alusvaatteita, jotka antavat tukea ja muotoilevat kroppaa. Erinomaisen hyviä uutisia siis kaikille, jotka ovat kaivanneet tukea antavia alusvaatteita, mutta kokeneet postimyyntiluetteloiden tukiliivit luotaantyöntävinä!

Nearly Nuden mallit on suunniteltu niin, että ne sopivat käytettäväksi trendikkäiden asujen ja paljastavien mekkojen kanssa. Tarkoitus on, että vaikka valitsisit millaisen pääntien tai juhlapuvun, mallistosta löytyy aina tarkoitukseen sopivat alusasut. Mallit on toteutettu ilman saumoja, mikä tekee niistä sekä huomaamattomat että miellyttävät päällä.
Valikoimista löytyy kaikkea tarpeellista pikkuhousuista ja liiveistä alusmekkoihin ja tuettuihin toppeihin. Nearly Nude tulee myyntiin Bodhin putiikkeihin ja NK:lle


4 Responses to “Nearly Nude”

 1. Avatar Lily sanoo:

  Kuulostaa hyvältä, on taas nimittäin yhdet iltapukujuhlat tulossa ja mitään taikoja ei kerkeä enää tekemään ;)

  Triuphilla taisi olla jotain samantyyppistä mutta se haalari oli melkoinen intohimon tappaja..

  Tiedätkö yhtään milloin Nearly Nudea saa esimerkiksi NK:lta?

 2. Avatar Minttu sanoo:

  Lily: En ole ehtinyt itse käymään NK:lla, mutta kuulin, että niitä pitäisi olla siellä jo.

 3. Avatar Hely sanoo:

  Jaahas, kiitos vinkistä. Ostin joskus Stockalta aivan erinomaisen ”muotoilevan” alushameen, joka alkaa jo olla kovasta käytöstä niin kulunut ettei oikein enää istu. Olen yrittänyt etsiä vastaavaa, mutta en ole ainakaan vielä löytänyt. Ehkäpä tuolta sitten…

 4. Avatar Minttu sanoo:

  Hely: Pitäisi kyllä käydä tsekkaamassa. Itselleni ei kyllä valitettavasti ole tiedossa mitään kunnon juhlapukukekkereitä… :(