Juhlakenkäongelma

maanantai 26. marraskuu 2007

Tarvitsisin neuvoja juhlakenkien valintaan!

Sain 50% alennuskupongin Scorett -kenkäkauppaan ja ajattelin käyttää sen kivoihin juhlakenkiin. Haluaisin, että kengät ovat korkeat ja sirot sekä sopivat vähän ”tavallisempiin” juhliin. Juhla-asuni – niinkuin aikaisemmin jo kerroinkin – on musta puolihame (toivottavasti se nahkainen, joka on työn alla…) ja valkoinen/vaalea paita tai toppi.
Kävin tänään Scoretissa tutkimassa tilanteen ja löysin kolmet varsin toimivan oloiset juhlakengät:

Aika perus-avokkaat, vaikka ripsikankainen reunus tuokin vähän ilmettä. En ole ihan varma pidänkö puunvärisestä (muovisen oloisesta) korosta lainkaan…
Punaiset juhlakengät musta-valkoisen asun kanssa olisivat aika namut. Melkein jo läksin kotiin näiden kanssa, mutta sitten varpaiden päällä oleva iso muovinen ”nappi” alkoi epäilyttää. Se näyttää todella muoviselta ja absoluuttinen värisilmäni (haha) sanoo, että nappi ei ole tismalleen samaa sävyä kuin muu kenkä… Harmi, ettei se oikein näy kuvassa.

Kolmantena vaihtoehtona on vähän samettimaisen oloista kangasta olevat peep-toet. Nämä olisivat ehdottomasti kaikkein edullisin vaihtoehto. Toisaalta kengät ovat sirot ja söpöt, mutta jotenkin silti tylsät… Siellä oli itseasiassa vielä yhdet aika kivat, melkein saman malliset peep-toet kuin nämäkin, mutta ilman nilkkaremmiä. Niiden materiaali oli kiiltonahkamaista mustaa keinonahkaa ja varpaiden päällä oli muutama pikkuinen pyramidi-niitti. Valitettavasti niitti-peep-toe -sandaaleista ei löytynyt netistä kuvaa…

Mitkä juhlakengät olisivat sinun mielestäsi kivoin/hauskin/käyttökelpoisin eli yksinkertaisesti paras vaihtoehto???

Kuvat: Scorett


13 Responses to “Juhlakenkäongelma”

 1. Avatar maria sanoo:

  Punaiset. Mun mielestä ehdottomasti punaiset. :)

 2. Avatar Pinja sanoo:

  Ensimmäiset mustat kengät ovat eniten minun mieleeni, vaikka ei noi punaisetkaan pahat ole. Niitti-peep-toet kuulostavat myös mielenkiintoisilta – harmi tosiaan, ettei niistä kuvaa ole.

 3. Avatar Anonymous sanoo:

  Ehdottomasti punaiset!

 4. Avatar Nelliina sanoo:

  Punaiset! Ilman muuta =)

 5. Avatar tia sanoo:

  ekat ehdottomasti. punaiset on vähän halvan näköiset, johtuu ehkä väristä tai en osaa selittää. vikat mustat näyttää siisteiltä, mutta ekat vie silti voiton. täydelliset.

 6. Avatar janna sanoo:

  Ensimmäiset – ehdottomasti! Muut ovat blääh. ”Puu”korko on hyvännäköinen ja kenkä on muutenkin u-pe-a.

 7. Avatar Salla sanoo:

  Punaisista tykkään eniten! Vastoin tian näkemystä minun mielestäni mustat taas ovat halvan näköiset! Voi kyllä olla, että luonnossa näyttävät paremmilta :)

 8. Avatar Salla sanoo:

  Siis ekat mustat..

 9. Avatar Chic sanoo:

  Minusta ensimmäiset mustat kengät ovat parhaat.

 10. Avatar Antti sanoo:

  Ensimmäiset mustat, ehdottomasti! :)

 11. Avatar mari-johanna sanoo:

  Tähän on kai ihan pakko vastata, kenkäfriikki kun olen… mä valitsisin punaiset näistä. Vikat on ajattomat, joten jos meinaat useamminkin käyttää niin niille tulee varmaan enempi käyttöä mutta punaiset on vaan makeet :D

 12. Avatar Tuhlaus sanoo:

  Punaiset!! ehdottomasti.

  T: tyttö joka omistaa 11 paria punaisia kenkiä

 13. Avatar Minttu sanoo:

  Hihi!! Kollektiivinen KIITOS kaikille avusta!

  Lopputulos on ihailtavissa blogissa!

  Ja olen muuten erittäin tyytyväinen!!!