Sukua Osbourneille??

perjantai 30. marraskuu 2007

Kyllähän sitä välillä tuntee olonsa enemmän tai vähemmän sekavaksi, mutta että olisin salaisesti sukua perheelle, joka nosti sekapäisyyden ihan uuteen sfääriin, en ole koskaan tullut ajatelleeksikaan! Pikkuisen imartelevammalta tuntuu, että paras yhdennäköisyys on kuitenkin selväjärkiseltä ja mukavalta vaikuttavan Courtney Coxin kanssa….

Kiitokset Bisquitsille vinkistä! Tämä oli tosi hauskaa!!

Testaa ketä julkkista muistutat eniten: My Heritage


10 Responses to “Sukua Osbourneille??”

 1. Avatar sara sanoo:

  Heeei! Näinkin nyt vasta ensimmäisen kerran kasvosi, vaikka olen seurannut blogiasi jo kauan. Oletko ennen paljastanut niitä?
  En kuvitellut sinua yhtään tuon näköiseksi :D Ei millään pahalla, tietenkään.

 2. Avatar Minttu sanoo:

  Sara: on mulla täällä joskus alkuaikoina muistaakseni ollut kasvokuviakin. Yleensähän sitä kuvittelee kirjoittajan jonkun näköiseksi ja totuus vastaa harvoin tuota kuvitelmaa. Sama juttu vähän kuin jos kirjasta tehdään elokuva. Näyttelijät vastaavat tosi harvoin omia ajatuksia siitä, miltä kirjan hahmot näyttävät.

  Toivottavasti jatkat vierailua täällä ja blogin lukemista kasvokuvasta huolimatta!!

 3. Avatar sara sanoo:

  Totta kai, totta kai jatkan! Eihän siis kasvojen näkeminen (minulle ainakaan) vaikuta mitenkään siihen, millä mielellä blogia luen. Yksi lemppariblogeistani edelleen! :)

 4. Avatar Dolce Vita sanoo:

  Näytät tosi tutulta! Hmm, kukahan sinua muistuttaa… (siis joku muu kuin nuo tuloksesi..) Ehkä sinusta tulee mieleen hiukan myös Kata Kärkkäinen? :)

 5. Avatar Minttu sanoo:

  Sara: Tosi kiva kuulla tuo!!

  Dolce vita: En ole koskaan kuullut, että muistuttaisin Kata Kärkkäistä, vaikka mielelläni kyllä häntä muistuttaisin. Tuo kuva on viime keväältä, nyt olen värjännyt hiukseni vähän tummemmiksi… Olisi muuten tosi hauska, jos vastaavan yhdennäköisyyskollaasin voisi tehdä kotimaisista julkkiksista!

 6. Avatar Anonymous sanoo:

  Herranjestas, ku oot kaunis :O

 7. Avatar Minttu sanoo:

  Anonymous: No kiitos kiitos… Mukava kuulla positiivisia kommentteja, vaikka itse kyllä pidän itseäni varsin tavallisen näköisenä. :)

 8. Avatar Anonymous sanoo:

  oot nätti:) minkä ikänen oot, 40? ja eikös sulla oo lapsia? anteeks jos nyt utelen henkilökohtaisia :D

 9. Avatar Minttu sanoo:

  Anonymous: Kiitos! *punastuu*
  Juu, olen nelikymppinen ja jutuissa vilahtelevat Karkki ja Peetu on mun tyttäriä!

 10. Avatar hippu sanoo:

  et kyllä tosiaan näytä tai vaikuta nelikymppiseltä! luulin että oot korkeintaan 29! ihan totta! näytät muuten nelly furtadolta :D

  http://jordiis.blogg.se/images/nelly_furtado_blonde_hair_02_1189332311.jpg