Muotibileet Debaserissa…

torstai 27. joulukuu 2007

Ainakin puoli Tukholman muotimafiaa oli paikalla eilen, kun Weekday isännöi Debaserin keskiviikko-klubia. Meno oli ihan kohtuullista… :)) Taisi aika monelle riittää jo rauhalliset suvun kanssa vietetyt joulunpyhät!

Pikkuisen joulumeininkiä oli tosin järjestetty myös Debaseriin. Sekä Weekday että yläkerran baaria (no okei, Fashion Loungea…) emännöivä Ida Sjöstedt jakoi lahjoja kilteille fashionistoille. Weekdayn paketista löytyi valkoinen hihaton t-paita lookin good -tekstillä ja Cheap Mondayn khakin väriset ukkohousut. (näistä kuvia myöhemmin…) Ida Sjöstedtin paketista löytyi upea 100 % ohutta ja pehmeää merinovillaa oleva neulepaita/bolero.
Kuvassa vasemmalla kunnon räiskyvään Ida Sjöstedt tyyliin kultabodyyn ja mustiin trikoihin sonnustautunut joulupukin pikku apulainen. Oikealla kuva ihanasta neulepaita-bolerovirityksestä, joka toimii hyvin vähän perinteisempänä neulepaitana, kun ottaa pois etumusta koristavan samettirusetin.

Fashion Loungen seinät oli peitelty tosi hauskasti Ida Sjöstedtin muotikuvilla, mainoksilla ja erilaisilla puolivalmiilla vedoksilla sekä työpiirustuksilla.


2 Responses to “Muotibileet Debaserissa…”

 1. Avatar Jessi sanoo:

  moi!

  ensinnäkin sun blogi on tosi jees, monipuolisesti juttuja :)

  kysysin et tiiätkö voiko keinonahkaa värjätä jotenki? ostin ebaysta uuden laukun, joka netin valokuvissa näytti harmaalta mut onki oikeesti suurin piirtein kulta tai pronssi. en oikein tykkää tosta väristä ni haluisin nyt värjätä sen mustaks jos mitenkään pystyy. oisko sulla neuvoja? kiitti etukäteen!

 2. Avatar Minttu sanoo:

  Jessi: Kiva,jos tykkäät blogista!! :)

  Hmmm… Keinonahkan värjääminen on aika hankala tehtävä… Keinonahkaan väri ei imeydy samoin kuin kankaaseen ja myöskään maali ei useimmiten kiinnity vaan hilseilee pois. Paras neuvoni on, että menet laukkusi kanssa johonkin asiantuntevaan askartelukauppaan (Tampereella ja Helsingissä on ainakin Sinooperi tietääkseni) ja kysyt löytyykö heiltä sellaista maalia, joka pysyy keinonahkaisessa pinnassa. Luulisi, että ainakin jokin muovipinnalle tarkoitettu maali pysyisi…