Note to self:

perjantai 28. joulukuu 2007

Koska budjettini on rajallinen ja tarpeetkin aika hyvin tiedossa, on erittäin tärkeä pitää muistissa muutama asia alennusmyyntejä kierrellessä.

1. Oversize-neuleiden aika on hiipumassa. Kaapissa oleva musta neuletakki ja Monkin neulemekko (joka tosin on Karkin…) riittävät tämän trendin jäähdyttelyyn. Sen sijaan sihteerikkö-asialliset neuleet ja jopa – kaikkea sitä kuuleekin itsensä sanovan – twinsetit kuuluvat erinomaisesti skannauslistalle. (Think Marc Jacobs baby!! )
Kuva: Chloén Elvire hobo on -30% alennuksessa Net-a-porterissa…

2. Väreistä musta on ehdottomin! Kevään hotein väri on musta ja myös ensi syksyn musta on musta. Nahka-asusteisiin ei oikeastaan ole tarvetta, mutta jos joku ihana savenharmaa pusakka löytyy erittäin edulliseen hintaan niin…. Valkoinen toimii myös. Aina.

3. Voimakkaat tehostevärit toimivat edelleen. Pinkki ja punainen toimivat Mintulla. Unohda sähkönsiniset, neonvihreät ja muut viekoittelevat, mutta niin epäpukevat sävyt!! Pinkki neulepaita tai -takki olisi ihanan ajankohtainen. Unohda kaikki kuosit, kuviot ja muut härpäkkeet.
Kuva: Alexander McQueenin neule tuskin muuttaa Mintun vaatekaappiin. Sen sijaan solmukieputusyksityiskohtien trendikkyys tuntuu vain jatkuvan..
4. Muista vanha totuus: halpaa ei kannata hankkia vain siksi, että se on halpaa! Nettikaupoissakin on ale. Mielummin yksi nahkainen Marc Jacobs kuin kymmenen muovista Zaraa.
5. NK:n ale alkaa vasta 6. tammikuuta. Pidä pää kylmänä!

Kuvat: net-a-porter & NK


6 Responses to “Note to self:”

 1. Avatar Pinja sanoo:

  Hih, ostin juuri tänään sähkönsiniset overknee-sukat, kun en voinut vastustaa 1,50 euron hintaa! Muuten aleshoppailut voivatkin jäädä väliin. Ensi kuun lopulla on muutto edessä ja tänään kannoin kotiin uuden läppärin, joten ylimääräiset tuhlailut pitää kai unohtaa.

 2. Avatar Minttu sanoo:

  Pinja: Sähkönsininen on ihan huippu tehosteväri! Sen ainoa vika on, että se ei oikein sovi mulle… Ihonvärini on jotenkin kellertävä joten punaisensävyiset kirkkaat värit tuntuvat sopivan parhaiten.

  Itse yritän säästää kunnon nahkalaukkua varten, joten voipi olla, että se jäänee tämän alesesongin ainoaksi hankinnaksi. Ellei sitten jotain hyvää perusneuletta satu kohdalle… ;)

 3. Avatar S I L V E R sanoo:

  Ai, NK ale alkaa vasta 6.1. Damn! Siellä oli syksyllä niin hyvät valikoimat Dsquared2ia! Ei nyt auta, kuin unelmoida rapakon takana!

 4. Avatar Minttu sanoo:

  Silver: Tervetuloa tänne vaan! 6.1. on sunnuntai, joten ei muuta kuin laiva alle ja matkaan! :) NK:n ale on siitä hyvä, että käytännöllisesti katsoen kaikki on alennettu vähintään 30%. Eli ei tarvitse pettyä siihen, että vain jotain toissavuotista jäännösromua olisi alennettuna yhdessä löytökopassa, mikä on valitettavasti tilanne monen muun ”alennusmyynnin” kohdalla. Tosin viimeksi esim. Mulberry oli poiminut osastoltaan pois osan tavaroista..

 5. Avatar Anonymous sanoo:

  ” kevään 2008 ehdottomat hittivärit on vihreä punainen. ”

  – Miss Mix

  ” Jätä musta kaappiin! Trendikkäimmät pukeutuvat keväällä luonnonvalkoiseen ja vihreään. ”

  – Trendi

 6. Avatar Minttu sanoo:

  Anonymous: Kukin tavallaan! Punainen toimii itselläni samoin useimmat ”maan sävyt”, jotka ovat hot taas ensi sesongilla. Miss Mix ja Trendi saavat minun puolestani tehdä omat tulkintansa kevään muodista ja trendeistä. Parasta on, että kaikkien ei tarvitse olla samaa mieltä. :)